GucciGuilty Eau Pour Homme Eau de Toilette uraknak

Gucci Guilty Eau Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Gucci Guilty Eau Pour Homme Eau de Toilette uraknak
50 ml
16 600Ft

33 200,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUC2024 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 10. 29.

Leírás Gucci Guilty Eau Pour Homme
Összetétel

Hagyja, hogy a frissesség és az energia magával ragadja, így minden akadály leküzdhetővé válik. A Gucci Guilty Eau Pour Homme eau de toilette az erősen férfias és a gyengéd esszencia tökéletesen harmonikus egyvelege. Azoknak szól, akik nem félnek a nehéz döntésektől, ugyanakkor képesek hallgatni a saját érzéseikre.

  • könnyű, fás aromás illat
  • remekül hangsúlyozza a természetes férfikarizmát
  • tökéletes illat egész napra, elsősorban a melegebb hónapokra való viselet

Az illat összetétele
A frissítő induláskor a citrom és a bergamott jól bevált duója játssza a prímet. A citrusos felüdülés fokozatosan átvált az íriszgyökér, az elegáns narancsvirág és a bódító hóbogyó érzéki kombinációjába. Hosszantartóan elbűvölő és a kompozíció mélységét adja a melengető pézsma az egzotikus pacsulival, ezeket fogja legtovább érezni bőrén.

Az illat története
A férfiaknak is megvan a maguk gyengéd oldala, és éppen ezeket szeretné kiemelni a 2015-ben bemutatott Gucci Guilty Eau Pour Home férfiillata. Az ikonikus alakú üvegcse érzékien összeolvasztja a hideg vasat a matt üveg puhaságával – csakúgy, ahogyan egy igazi úriembernél olvad össze az erő és a férfiasság az érzelmességgel.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, orrisz gyökér, hóbogyó
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, pacsuli
Az illat fajtája
aromás, fás

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Guilty Eau Pour Homme