Gucci Guilty Absolute Pour Femme

eau de parfum nőknek 90 ml

2×
Gucci Guilty Absolute Pour Femme eau de parfum nőknek 90 ml
Gucci Guilty Absolute Pour Femme eau de parfum nőknek 90 ml
Gucci Guilty Absolute Pour Femme eau de parfum nőknek 90 ml
Gucci Guilty Absolute Pour Femme eau de parfum nőknek 90 ml
Gucci Guilty Absolute Pour Femme eau de parfum nőknek 90 ml
Gucci Guilty Absolute Pour Femme eau de parfum nőknek 90 ml
Gucci Guilty Absolute Pour Femme eau de parfum nőknek 90 ml
Gucci Guilty Absolute Pour Femme eau de parfum nőknek 90 ml
90 ml
26 190Ft

Kód: GUC3282 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 04. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 04. 23.
Gucci Guilty Absolute Pour Femme
90 ml | 26 190Ft

Gucci Guilty Absolute Pour Femme parfüm leírása

A Gucci márkájú Guilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum az olyan magabiztos csábító nő számára készült, aki nem fél legtitkosabb vágyainak engedni. Adja meg magát ön is az illatnak, mely az abszolút ellenállhatatlanság megtestesülése!

  • gyümölcsös chypre illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • egész nap, de különleges alkalmakkor is viselhető

Az illat összetétele
Ennek az illatnak a különleges kompozícióját úgy alkották meg, hogy egészen a nap végéig változatlanul megmaradjon a bőrön. Zamatos szeder, elegáns bolgár rózsa, egzotikus pacsuli és GoldenWood® fás összetevők akkordjai keverednek finoman benne, és ez csodálatos melegséget és mélységet kölcsönöz az illatnak.

Az illat története
A Guilty Absolute Pour Femme a Guilty Absolute férfiaknak készült ellenpárjával együtt született meg a modern féktelen női és férfi lélek kifejezéseként, akik nem néznek hátra és mindenféle kötelező szabályok nélkül a jelen pillanatát élik. A parfüm 2018-ban került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Alap
borostyán, pacsuli
Fej
bergamott, rózsabors, szeder
Szív
bolgár rózsa, ciprus, fás tónusok
Az illat fajtája
chypre, gyümölcsös

Gucci a márkáról

A Gucci parfümök különleges képessége, hogy önbizalmát két szinttel feljebb emelik. Elegendő pár csepp az illatból, és azonnal úgy gondolja: Ez a nekem való parfüm! Miben rejlik a Gucci varázsa? Lehet, hogy több mint száz éves történetében rejlik, vagy a szerény kezdetektől a hírnévig megtett út, de különösen a tradíció és a modernitás megfoghatatlan kombinációja tükröződik benne.
A Gucci márka 1921-es születése egy Guccio Gucci nevű férfihez kapcsolódik, aki lovagláshoz használt bőrből készült kiegészítő termékek forgalmazásával foglalkozó boltot nyitott. Akkor bizonyára eszébe sem jutott, hogy épp egy leendő világhódító divatlegenda névadója. Akkor még csak időnként készített táskát vagy retikült, s ideje zömét inkább istállókban, semmint divatbemutatók kifutóin töltötte. Utódai nagyra törőbb célokat tűztek ki, és az apa halála után a három fiú belevetette magát a Gucci márka hírnevének építésébe. A divat kiegészítők értékesítését olyannyira felfejlesztették, hogy a kor legragyogóbb sztárjai - mint Audrey Hepburn, Jackie Kennedy vagy Grace Kelly is a vásárlóik voltak. Az eredetileg apró olasz cég globális óriássá vált. A kínálat már messze nem csak az eredeti táskákból és bőr kiegészítőkből állt. Az összefont G betűs márkajel alatt egyszer csak például órák, napszemüvegek, ruhák vagy parfümök jelentek meg.

A márka sikerének azonban a Gucci család számos személyes problémája és pénzügyi bukása az ára, amelyek 1993-ben az utolsó örökös meggyilkolásával csúcsosodnak ki. A márka az Investcorp társaság kezébe kerül és az egyik kreatív igazgató a híres Tom Ford lesz. A Gucci márkát jelenleg Frida Giannini tervező gondjaira bízták, és újra élvezi az érdeklődés reflektorfényét.

A Gucci parfümök kínálata nagyon széles és változatos. Jellemzőjük a tipikus olasz könnyedség, de nem riadnak vissza bizonyos drámaiságtól és rafináltságtól sem. Mind a női, mind pedig a férfi parfümsorozatok igyekeznek tökéletesen kiemelni viselőik egyediségét, és ez nagyon jól sikerül is nekik. A leghíresebb illatok közé tartozik az időtlen, érzéki Eau De Parfum II. Finomabb, de mégis kiemelkedően virágos kompozíciót a Flora sorozat hoz. A lányoknak a fiatalos és energikus Rush 2 fog tetszeni. A rózsaszínű bazsarózsa és a vízi jázmin rózsaborssal fűszerezett, finoman aromás tónusait a kedvelt Gucci Envy Me fogja feltárni. A férfiak körében keresett fűszeres variációt a klasszikus Gucci By Gucci Pour Homme hozza. Rengeteg híve van a csábítóan provokatív Guilty illatának is.

Már huzamosabb ideje nem történt meg, hogy valaki elbűvölve lépett oda Önhöz, és megkérdezte, milyen illatot használ? Próbálja ki a Gucci parfümök valamelyikét, és a figyelemfelkeltés el van intézve! A Gucci kihívás és válasz mindazoknak, akik szeretik a luxust és a kivételességet.

Értékelés Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Új értékelés hozzáadása

4.0
2 értékelés
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás