GucciFlora Gorgeous Gardenia Limited Edition 2020 Eau de Toilette hölgyeknek

1×
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition 2020 Eau de Toilette hölgyeknek
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition 2020 Eau de Toilette hölgyeknek
Akció
50 ml
15 500Ft

Raktáron | 31 000,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GUC05302
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

A Gucci Flora illatai igazán ikonikusnak számítanak a parfumök világában. Ez nincs másként a Gucci Flora Gorgeous Gardenia eau de toilettnél sem, amely csak limitált kiadásban jelent meg. A levendula színárnyalatai előtt tiszteleg a gyűjtői eau de toilette. A természet csodái és szépsége inspirálta, illata akárcsak egy tavaszi kivirágzott rét.

  • ideális a tavaszi időjáráshoz
  • virágos -gyümölcsös illat
  • limitált kiadás

Illat összetétele
A piros bogyók előjátékával nyílik a Gucci Flora Gorgeous Gardenia illata.A fehér gardénia szirmait a meleg frangipangi emeli ki. Az egész kopozíciót a csábító pacsuli és az édes barna cukor tónusai teszik tökéletessé. Tökéletes virágos harmónia, amely feldobja mindennapjait.

Illat története
Az illatot, limitált kiadású, levendula színű, hatszögletű üvegcsében találjuk. Tökéletesen illik a Gucci Flora kollekcióba. A letisztult flakont csak a fekete Gucci betűk díszítik és egy apró masni az illat kupakján. Az eau de toilette doboza is hasonlóan különleges. Állatok és virágok díszítik, amelyeket 1960-as években festett  Vittorio Accornero művész.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
piros bogyó
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, frangipáni
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, barna cukor
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.