Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette hölgyeknek

3×
Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette hölgyeknek
Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette hölgyeknek
100 ml
22 570Ft

22 570Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUC04387 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Gucci Flora Emerald Gardenia parfüm leírása
Összetétel

Szaladjon ki a virágokkal és gyümölcsfákkal teli kertbe, töltse fel magát a természet végtelen energiájával. A női Gucci Flora Emerald Gardenia Eau de Toilette ösztönző, friss aromával öleli körül, így támogatja a magabiztosságát. Olyan jókedvvel járja át, amit az egész környezetét megfertőzve terjeszt majd tovább.

  • fiatalos, gyümölcsös-virágos illat
  • olyan optimista nőknek, akik élvezik az életet
  • ünnepélyes alkalmakkor is jó benyomást kelt

Az illat összetétele
Elsőként a görögdinnye, finom körte és citrom frissítő gyümölcskoktéljával ragadtatja el, amihez lassan társul a plumélia és lótusz gyöngéd illata is. A teljes illatkompozíció a cédrusfa és a szantálfa bensőséges és hosszú tartású esszenciáján nyugszik, melyet csábító pézsma fest alá.

Az illat története
2019-ben a rendkívül sikeres Flora kollekció a limitált kiadású női Gucci Flora Emerald Gardenia parfümmel bővült. Vittorio Accornero 60-as években készült ikonikus festménye ebben az esetben zöld csomagolásra nyomtatva jelenik meg, így színe a természetet, és annak erejét szimbolizálja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
görögdinnye, körte, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
frangipáni, lótusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, cédrusfa, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Flora Emerald Gardenia3