Gucci Gucci by Gucci Pour Hommeeau de toilette uraknak

11×
Gucci Gucci by Gucci Pour Homme eau de toilette uraknak
Gucci Gucci by Gucci Pour Homme eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
90 ml
19110Ft

Kód: GUC0011 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Fedezze fel az új Bloom Ambrosia di Fiori illatot a Gucci-tól. Vásároljon Gucci parfümöt legalább 20 000 Ft értékben és egy zsebtükörrel, továbbá ingyenes szállítással ajándékozzuk meg.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 11. 25.
Személyes átvétel
szombat 2019. 11. 23.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Gucci Gucci by Gucci Pour Homme parfüm leírása
Összetétel

A Gucci By Gucci pour Homme domináns férfi illat 2008-ban került forgalomba. Az összetételben használt egyedülálló eszenciák korlátokat nem ismerő férfivá teszik Önt, aki mindenre képes.

A dohány erős illatát a bergamott friss aromája hatja át. Az összetételben a pacsuli egzotikus tónusai is kiérződnek, melyek a bőr egyedi illatát emelik ki. Éppen ez adja meg a Gucci By Gucci pour Homme Eau de Toilette férfiasságát, amely után szinte minden nő vágyódik.

Ne bújjon az unalmas illatok mögé! A Gucci by Gucci pour Homme Eau de Toilette más. Földes és vonzó. Az a férfi, aki felfedezi erejét, a környezete számára ellenállhatatlanná válik. Legyen ön az, aki meghatározza az irányt! Férfi, akinek nem idegen sem a luxus, sem a föld érzéki íze, sem a szenvedély. Olyan férfi, aki nem fél kiemelkedni a tömegből!  

Összetétel

Fej
bergamott, ciprus, ibolya
Szív
dohány, jázmin
Alap
pacsuli, bőr, borostyán, elemi, tömjén
Az illat fajtája
chypre

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Gucci by Gucci Pour Homme