Gucci Bloom Szilárd szappan hölgyeknek

1×
Gucci Bloom Szilárd szappan hölgyeknek
Gucci Bloom Szilárd szappan hölgyeknek
Akció
150 g
8 500Ft

5 666,67Ft / 100 g, áfával
Kód: GUC04805 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 19.

Leírás Gucci Bloom

Érezze meg saját bőrén, hogy egy egyszerű kézmosás, tusolás vagy fürdő is lehet nem mindennapi élmény. A kiváló Gucci Bloom parfümös szappan tökéletesen kiegészíti az azonos kollekcióból származó illatot és egyben megszabadítja bőrét a szennyeződésektől.

Tulajdonságok:

  • az illattal együtt megfelelő ajándékként
  • gyengéden tisztítja a bőrt

Használata:
Vigye fel a bőrére a szappant, gyengéden habosítsa fel és masszírozza vele a bőrét.

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Bloom1