Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum hölgyeknek
Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
30 190Ft

30 190Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUC05330 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Gucci Bloom Profumo di Fiori parfüm leírása
Összetétel

Emelje fel a kupakot és hagyja, hogy az illat egy titokzatos helyre vigye, amely elmossa a valóság határait! A Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum nőknek illatkompozíciója varázslatos, álomszerű kertet rajzol fel Ön előtt, ahol bűbájok virágzanak. Itt igazán önmaga lehet!

  • igazán virágos illat mézszínű üvegcsében
  • a nők vidámságát ünnepli és kiemeli természetes ragyogásukat
  • az illat az egyedülálló összetevőknek köszönhetően olyan, mint egy fényelixír

Az illat összetétele
A kezdeti varázslatról a jázmin bódító, édes illata gondoskodik, amely hamarosan a tubarózsa kábító, fehér virágával kapcsolódik össze, és garantáltan új függőséget okoz. Az ylang-ylang aztán intenzíven virágos és melengető jegyekkel gazdagítja a kompozíciót. Az illat csak lassan oszlik el a szantálfa és a nőszirom hullámain, valamint a pézsma és a benzoeviasz tiszta jegyeivel.

Az illat története
A Gucci Bloom Profumo di Fiori illatot 2020-ban azzal a felhívással mutatták be, hogy a nők legyenek magukra büszkék és hagyják kibontakozni varázserejüket. Alessandro Michele divattervező és Alberto Morillas parfümőr a nők abszolút önazonosságának és szabadságának gondolatát írták bele a parfüm történetébe.

A ragyogó illatot négy karizmatikus és elbűvölő nő testesítette meg egy varázslatos kert kulisszái között. Az egyikük Florence Welch énekesnő és dalszerző, akit egyedi öltözködési stílusa tesz különlegessé, mellette pedig Anjelica Huston színésznő és rendező, Susie Cave designer és Jodie Turner Smith modell jelentek meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
valódi jázmin (arab)
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ylang-ylang, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
orrisz gyökér, benzoin, fa, pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
virágos

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Bloom Profumo di Fiori1