Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum hölgyeknek

10×
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum hölgyeknek
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
34 870Ft

34 870,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUC05071 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
Összetétel

Ahhoz, hogy a Gucci által írt lenyűgöző illatirodalom új Bloom fejezetének hatása alá kerüljön, nem kell odaadó olvasónak lennie. A Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum egy olyan mágikus történetet mesél el, melyben maguk a görög istennők is szerepelnek.

  • tiszta, virágos és elegáns illat
  • az ikonikus Gucci Bloom intenzív változata
  • a Bloom vonal első nem rózsaszín üvegcséje

Az illat összetétele
Már az első pillanattól egy teljes virágcsokor igyekszik megkísérteni az érzékeit. Elsőként az édeskés és mámorító tubarózsa lép előtérbe, amit az elbűvölő jázmin és damaszkuszi rózsa követ. Alapillata olyan akkordokra épül, melyekben a kínai lonc dominál, és ez teljesen ellenállhatatlanná teszi a parfümöt.

Az illat története
A parfüm nevében is megjelenő ambróziát a görög mitológia az istenek italának tartja, ami halhatatlanná teszi őket. Nemcsak maga a szó, de a körülötte áradó varázs is, benne van ebben az elegáns női parfümben.

Az a gondolatiság, melyben a Gucci Bloom vonal született, a modern nőiesség sokszínűségének megnyilvánulásával írható le legjobban. Ennek szellemében jött létre a Gucci Bloom Ambrosia di Fiori is, ami az ikonikus Gucci Bloom intenzívebb változata. Érzéki, burgundi vörös árnyalatú üvegcséje is a nagyobb gazdagságra utal.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tubarózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kínai lonc, orrisz gyökér
Az illat fajtája
virágos

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Bloom Ambrosia di Fiori10