Green Pharmacy Body Care Tangerine & Cinnamon fürdő olaj

Green Pharmacy Body Care Tangerine & Cinnamon fürdő olaj
Green Pharmacy Body Care Tangerine & Cinnamon fürdő olaj
250 ml
1 540Ft

616,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GEE0055 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Green Pharmacy Body Care Tangerine & Cinnamon
Tulajdonságok

A kényeztető Green Pharmacy Body Care Tangerine & Cinnamon olajos fürdő ellazítja a fájó testét és eltölti a nyugalom érzésével.

Tulajdonságok:

  • relaxációs hatást fejt ki
  • hatékonyan oldja a fáradtságot és a kimerültséget
  • gyengéden tisztít
  • táplálja és finomítja a száraz bőrt
  • rugalmassá teszi a bőrt

Használata:
Öntse közvetlenül a fürdővízbe és keverje el. A csomagoláson feltüntetett útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra

Green Pharmacy a márkáról

A Green Pharmacy márka az elsőrangú kozmetikai termékgyártással és -értékesítéssel foglalkozó Elfa Pharm Polska társaság portfóliójába tartozik. Ebben a szegmensben nagy sikereket ért el. A Green Pharmacy jelenlegi kínálata több tucat testápoló (beleértve az intim testrészeket is), valamint haj- és az arckozmetikai terméket tartalmaz. Minden termék a gyógynövények erejét aknázza ki - összetételükben megtalálhatók például a kakukkfű, a komló, az aloe vera vagy a menta kivonatai.

Az Elfa Pharm Polska társaság a termékeit szenvedéllyel és a részletekre figyelve hozza létre. Nagy hangsúlyt helyeznek a környezetbarátságra és a biztonságra. A Green Pharmacy márka tusfürdői, samponjai, szappanjai és többi terméke nem tartalmaz parabéneket, de más, potenciálisan káros anyagokat sem, s azokat nem tesztelték állatokon.

A Green Pharmacy kozmetika a hagyományos gyógynövény-gyógyászati és a modern tudományos ismeretek tökéletes kombinációját képviseli. Rendkívüli hatékonyságát neves vizsgáló laboratóriumok tanúsítványai és sok millió elégedett vásárló véleménye erősíti meg. A Green Pharmacy márka vonzó lehet mindazok számára, akik szépségre és egészségre vágynak, különböző bőrproblémákban szenvednek, és elfogadható árú minőséget keresnek.

Értékelés Green Pharmacy Body Care Tangerine & Cinnamon