got2b Mind Blowing hajformázó hab a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk

 • got2b Mind Blowing hajformázó hab a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk
 • got2b Mind Blowing hajformázó hab a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk 1
   více

  got2b Mind Blowing változatok

  • got2b Mind Blowing hajformázó hab a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk 200 mlhajformázó hab a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   200 ml
   Kód: GT22374

  Fel

  A got2b márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Tulajdonságok

  Konzisztencia

  hab

  Hatás

  Hővédelem (hajszárító, hajsütővas, hajvasaló)

  A got2b márkával fedezze fel a stílusos frizurák világát! A got2b hajformázó készítmények lehetővé teszik, hogy Ön nagyon könnyen és gyorsan alkosson modern, trendi, Önt és környezetét is elragadó frizurákat! Akár tökéletesen fixálja, lesimítja, lengévé, vagy szertelenül kócossá teszi haját, a got2b márka mindent biztosít, amire ehhez szüksége van!

  A got2b kínálata valóban széles. Tartalmaz modellező gumikat, mattosító pasztákat, hajformázó púdereket, hajlakkokat, formázó pasztákat és további, egyedülálló hajformázó készítményeket, amelyek jól jönnek majd Önnek! A got2b márka a street stílus szertelen ihletét viseli. Ennek köszönhetően tud a frizuraalkotásban igazán kreatív lenni!

  Az utcai stílus ihlette hajformázó termékek izgalommal és szórakozással töltik meg életét. Fejezze ki got2b hajformázó készítményekkel a hajhoz való hozzáállását!

  Fel

  Értékelés got2b Mind Blowing

  Mit gondol Ön a got2b Mind Blowing termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​