got2bBye Bye Flyaways szempillaspirál hajra

1×
got2b Bye Bye Flyaways szempillaspirál hajra
got2b Bye Bye Flyaways szempillaspirál hajra
Spóroljon
1 890Ft

Spóroljon 20%
1 510Ft

1 510,00Ft / 1 db, áfával
Kód: GT202602 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás got2b Bye Bye Flyaways
Tulajdonságok

Az álomfrizura kialakítását megnehezítik az arca körül repkedő „babahajak”? Zabolázza meg a rakoncátlan szöszöket mindössze néhány mozdulattal! A got2b Bye Bye Flyaways babahajakat korrigáló kefét kifejezetten finom szálú hajra alkották meg, így azt villámgyorsan képes fixálni. Remek eszköz a konty, copf vagy hajfonat tökélyre emeléséhez!

Tulajdonságai:

  • spirál kefével hajstylinghoz
  • segíti a szöszök és babahajak korrigálását
  • zsíros nyomok nélkül teszi őket fényessé
  • száraz hajra alkalmazandó

Alkalmazása:
Finoman simítsa le vele a szálló hajakat. Száraz hajra használja.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Rögzítés
Fejbőrtípus
normál fejbőr
Rögzítés mértéke
közepes fixálás

got2b a márkáról

A got2b márkával fedezze fel a stílusos frizurák világát! A got2b hajformázó készítmények lehetővé teszik, hogy Ön nagyon könnyen és gyorsan alkosson modern, trendi, Önt és környezetét is elragadó frizurákat! Akár tökéletesen fixálja, lesimítja, lengévé, vagy szertelenül kócossá teszi haját, a got2b márka mindent biztosít, amire ehhez szüksége van!

A got2b kínálata valóban széles. Tartalmaz modellező gumikat, mattosító pasztákat, hajformázó púdereket, hajlakkokat, formázó pasztákat és további, egyedülálló hajformázó készítményeket, amelyek jól jönnek majd Önnek! A got2b márka a street stílus szertelen ihletét viseli. Ennek köszönhetően tud a frizuraalkotásban igazán kreatív lenni!

Az utcai stílus ihlette hajformázó termékek izgalommal és szórakozással töltik meg életét. Fejezze ki got2b hajformázó készítményekkel a hajhoz való hozzáállását!

Értékelés got2b Bye Bye Flyaways1