Ugrás a fő tartalomhoz
Good Gout BIO vaníliás karika
Good Gout BIO vaníliás karika
Allergénekglutént tartalmazó gabonafélék
Allergének – nyomokat tartalmaznakdiófélék, tojás
Sajátosságok és korlátozásokbio

A kör mindennek az alapja. Ezért mi is készítettünk kis kerek, gyűrű alakú kekszet, amit a kicsik könnyen megfoghatnak, amikor már nőnek az első fogaik. Más babakekszektől eltérően ezek sokkal kevesebb cukrot tartalmaznak, így az nem károsítja a fogakat. És vanília illata van.

Betöltött 10 hónapos kortól, rágáshoz. Különleges táplálkozási célú élelmiszer - bébiétel gabonaalapú táplálkozáshoz, csecsemők és kisgyermekek számára. Sült. Glutént tartalmaz.

Tárolás:
Száraz helyen tárolandó. Felbontást követően 5 napon belül felhasználandó.

Figyelmeztetés:
Gyermeke egészsége érdekében kövesse az elkészítésre és a kezelésére vonatkozó utasításokat. Fogyasztás közben ne hagyja felügyelet nélkül a gyermeket. A gyermekek az apró darabokat belélegezhetik. Gyermeke készen áll a ropogtatásra? Még ha a gyermek nőtt is néhány centimétert, nem jelenti azt, hogy felnőttként tud enni! Javasoljuk, hogy csak akkor adjon a babának banános párnácskákat, ha már tud etetőszékben ülni, hozzászokott a kenyér és darabos ételek fogyasztásához és legalább két foga van. Az is elengedhetetlen, hogy gyermeke egyenesen üljön, és étkezés közben állandó felnőtt felügyelet alatt álljon. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

Forgalmazó:

  • Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00, Praha 5, Csehország

Good GoutBIO vaníliás karika

80 g
2 370Ft
1 895Fta brands kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
-20%

Több mint 5 db a raktáron | 2 962,50Ft / 100 g, áfával | Minimális ár 2 370 Ft
| Kód: GOG00006
1
Express One Hungary
csütörtök 2024. 04. 25.
Személyes átvétel
csütörtök 2024. 04. 25.