Ugrás a fő tartalomhoz
Good Gout BIO mini rizskorong almával
Good Gout BIO mini rizskorong almával
Allergéneknem tartalmaz allergéneket
Allergének – nyomokat tartalmaznaktej, szezámmagok, szójabab
Sajátosságok és korlátozásokgluténmentes, bio

Az alma számos történetben létfontosságú szerepet játszik – emlékezzünk csak Tell Vilmosra vagy Isaac Newtonra. Így természetes, hogy mi is úgy döntöttünk, hogy ropogós rizskalácsainkkal megtanítjuk a gyerekeket almát enni. Az alma erős íze és ropogós szerkezete ideális délutáni uzsonna a kis éhenkórászoknak.

Különleges táplálkozási célú élelmiszer - bébiétel gabonaalapú táplálkozáshoz, csecsemők és kisgyermekek számára. Betöltött 10 hónapos kortól, rágáshoz. Puffasztott. Gluténmentes.

Tárolás:
Száraz helyen tárolandó. Felbontást követően 5 napon belül felhasználandó.

Figyelmeztetés:
Gyermeke egészsége érdekében kövesse az elkészítésre és a kezelésére vonatkozó utasításokat. Fogyasztás közben ne hagyja felügyelet nélkül a gyermeket. A gyermekek az apró darabokat belélegezhetik. Gyermeke készen áll a ropogtatásra? Még ha a gyermek nőtt is néhány centimétert, nem jelenti azt, hogy felnőttként tud enni! Javasoljuk, hogy csak akkor adjon a babának rizses mini kekszeket, ha már tud etetőszékben ülni, hozzászokott a kenyér és darabos ételek fogyasztásához és legalább két foga van. Az is elengedhetetlen, hogy gyermeke egyenesen üljön, és étkezés közben állandó felnőtt felügyelet alatt álljon. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

Forgalmazó:

  • Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00, Praha 5, Csehország

Good GoutBIO mini rizskorong almával

40 g
1 360Ft
1 085Fta brands kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
-20%

Több mint 5 db a raktáron | 3 400,00Ft / 100 g, áfával | Minimális ár 1 170 Ft
| Kód: GOG00009
1
Express One Hungary
hétfő 2024. 04. 29.
Személyes átvétel
szombat 2024. 04. 27.