Ugrás a fő tartalomhoz
Good Gout BIO banános párnácskák
Good Gout BIO banános párnácskák
Allergénektej
Allergének – nyomokat tartalmaznaknem tartalmaz nyomokban allergént
Sajátosságok és korlátozásokgluténmentes, bio

Good Gout Banános ropogós párnácskák… A gabonafélék és a hüvelyesek kiváló keveréke, amelynek pikáns ízét egy kis sovány tejpor adja. A banán gondoskodik a zamatról és az édes ízről. A párnácskákban csak annyi cukor van, amennyi nem árt. A párnácskák összetétele könnyű és pont olyan egyszerű, mintha egy finom kenyérszeletre gyümölcsöt tennénk!

Bébiétel betöltött 8 hónapos kortól. Különleges táplálkozási célú élelmiszer - bébiétel gabonaalapú táplálkozáshoz, csecsemők és kisgyermekek számára. Keksz több gabonából gyerekeknek. Puffasztott. Sült. Gluténmentes. Laktózt tartalmaz.

Tárolás:
Száraz és hűvös helyen, szagmentesen tárolandó. Felbontás után a lehető leghamarabb elfogyasztandó. Védőgázas csomagolásban.

Figyelmeztetés:
Gyermeke egészsége érdekében kövesse az elkészítésre és a kezelésére vonatkozó utasításokat. Fogyasztás közben ne hagyja felügyelet nélkül a gyermeket. A gyermekek az apró darabokat belélegezhetik. Gyermeke készen áll a ropogtatásra? Még ha a gyermek nőtt is néhány centimétert, nem jelenti azt, hogy felnőttként tud enni! Javasoljuk, hogy csak akkor adjon a babának banános párnácskákat, ha már tud etetőszékben ülni, hozzászokott a kenyér és darabos ételek fogyasztásához és legalább két foga van. Az is elengedhetetlen, hogy gyermeke egyenesen üljön, és étkezés közben állandó felnőtt felügyelet alatt álljon. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

Forgalmazó:

  • Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00, Praha 5, Csehország

Good GoutBIO banános párnácskák

50 g
2 130Ft
1 700Fta brands kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
-20%

Több mint 5 db a raktáron | 4 260,00Ft / 100 g, áfával | Minimális ár 2 130 Ft
| Kód: GOG00008
1
Express One Hungary
csütörtök 2024. 04. 25.
Személyes átvétel
csütörtök 2024. 04. 25.