GoldwellStyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős lakk hajra

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős lakk hajra
Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős lakk hajra
300 ml

  • Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős lakk hajra
  • Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős lakk hajra
Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: GLW0937

A minőségi Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.

Tulajdonságok:

  • extra erős fixálás
  • nem hagy maradványokat a hajban és könnyen kifésülhető

Használata:
Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés
Rögzítés mértéke
erős fixálás

A Goldwell olyan professzionális hajkozmetikai termék, amely életre kelti a fodrászok és ügyfeleik valamennyi kívánságát. A fodrászszalonokban úttörő jellegű innovációiról is jól ismert Goldwell márka vásárlóit 1948 óta látja el professzionális minőségű komplex hajápoló és hajformázó készítményeivel.

Széles termékskálájának, minőségi képzési programjainak és szakértelmének köszönhetően a Goldwell márkatermékek e szakterületben a csúcsminőség képviselője. Évente új termékek kollekcióját mutatja be, és ezzel meghatározó szerepe van a világon elismert stiliszták által ihletett legújabb haj és divatirányzatok érvényesítésében.

A Goldwell minden egyes terméke kiemeli a világszerte tevékenykedő fodrászok munkáját. Ugyanakkor segíti az otthon kényelmében elvégzett,megszokott hajápolást is. Így akár naponta kényeztetheti magát egy divatszalonhoz méltó szép haj érzésével. Használja akár a Goldwell egészséges és fénylő haj minőségét kölcsönző samponját, akár valamelyik hajformázó készítményét, vagy a Goldwell hajfestéket, az eredmény mindig tökéletes lesz.