Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser 3

formázó ásványi anyagokat tartalmazó spray

Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser 3 formázó ásványi anyagokat tartalmazó spray
Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser 3 formázó ásványi anyagokat tartalmazó spray
Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser 3 formázó ásványi anyagokat tartalmazó spray
5 490Ft
Kedvezmény 36%
200 ml
3 490Ft

Kód: GLW1026 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 03. 26.
Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser 3
200 ml | 3 490Ft

Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser 3 kozmetika leírása

A minőségi Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser 3 hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.

Tulajdonságok:

  • rögzíti a frizurát
  • biztosítja a haj rugalmasságát
  • gyors és egyszerű hajformázás
  • matt megjelenést kölcsönöz
  • formát ad

Használata:
Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon.

Tulajdonságok

Hatás
Hajdúsítás
Konzisztencia
spray

Goldwell a márkáról

Goldwell kozmetika | Goldwell - professzionális hajápolási termékek, kompromisszumot nem ismerő minőségben. A Goldwell híres német hajkozmetika márka a Kao világméretű szépségápolási cikkeket gyártó csoport portfóliójába tartozik, és professzionális minőségű, komplett hajkozmetikát, valamint hajformázó készítményeket kínál.
A Goldwell márkát 1948-ban alapította az akkor 27 éves Hans Erich Dotter üzletember. Nevét az első termék után, az akkor teljesen forradalminak számító Goldwell Ideal hajformázó termékről kapta. A Goldwell márkájú termékeket ma professzionális fodrászok és további, elégedett ügyfelek használják világszerte számtalan országban. A márka a fodrász szakemberek körében 1976 után nyerte el végérvényesen a szakma innovatív nemzetközi partnere és úttörője státuszt, amikor bemutatta forradalmi újdonságát, a levegővel kevert tartós hullámot.
A Goldwell márka filozófiáját a következő mottó vezérli: „A professzionalitás bármi lehet, csak rutinos nem.” A Goldwell számára ez a kompromisszumok nélküli minőséget jelenti, ami minden termékre vonatkozik, akár samponokról, kondicionálókról, maszkokról és olajokról, öblítést nem igénylő, színező, vagy a különböző haj- és fejbőr-problémák kezelésére szolgáló készítményekről, ill. a hajformázó termékek széles skálájáról van szó.
A Goldwell folyamatosan és keményen dolgozik termékei tökéletesítésén és újak fejlesztésén, hogy azok mindig könnyen használhatók, maximálisan gyengédek legyenek, és a lehető legjobb hatást nyújtsák. A Goldwell több mint ezer lelkes márkaképviselővel rendelkezik, akik öt kontinensen, napi szinten működnek együtt a fodrászokkal. Ők alkotják a professzionális hajkozmetika lelkét.