Goldwell Hair Lacquer

hajlakk közepes tartás

Goldwell Hair Lacquer hajlakk közepes tartás
Goldwell Hair Lacquer hajlakk közepes tartás
600 ml
4 490Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: GLW0278 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Amennyiben 13 000 Ft felett vásárol, a kosárban választhat egyet remek nyári ajándékaink közül.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 07. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 07. 23.
Goldwell Hair Lacquer
600 ml | 4 490Ft

Goldwell Hair Lacquer termékleírás

Leírás:
A Goldwell Hair Lacquer egy limitált kiadású speciális hajlakk, mely közepes erősségű fixálást biztosít, mellyel csökkenti a kellemetlen „szálló” haj hatást. A haj gyönyörűen fénylő lesz. Meggátolja a haj kiszáradását, valamint nem tapadnak össze a hajszálak és könnyen kifésülhetőek lesznek. Alkalmas a legváltozatosabb frizurára is.

Hatása:

  • közepesen erős fixálás és fénylő hatás
  • véd a nedvességtől
  • meggátolja a haj kiszáradását

Hajtípus:
Minden hajtípusra alkalmas.

Hogyan használjuk:
25-30 cm -es távolságból permetezze a hajra.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés
Konzisztencia
spray

Goldwell a márkáról

Goldwell kozmetika | Goldwell - professzionális hajápolási termékek, kompromisszumot nem ismerő minőségben. A Goldwell híres német hajkozmetika márka a Kao világméretű szépségápolási cikkeket gyártó csoport portfóliójába tartozik, és professzionális minőségű, komplett hajkozmetikát, valamint hajformázó készítményeket kínál.
A Goldwell márkát 1948-ban alapította az akkor 27 éves Hans Erich Dotter üzletember. Nevét az első termék után, az akkor teljesen forradalminak számító Goldwell Ideal hajformázó termékről kapta. A Goldwell márkájú termékeket ma professzionális fodrászok és további, elégedett ügyfelek használják világszerte számtalan országban. A márka a fodrász szakemberek körében 1976 után nyerte el végérvényesen a szakma innovatív nemzetközi partnere és úttörője státuszt, amikor bemutatta forradalmi újdonságát, a levegővel kevert tartós hullámot.
A Goldwell márka filozófiáját a következő mottó vezérli: „A professzionalitás bármi lehet, csak rutinos nem.” A Goldwell számára ez a kompromisszumok nélküli minőséget jelenti, ami minden termékre vonatkozik, akár samponokról, kondicionálókról, maszkokról és olajokról, öblítést nem igénylő, színező, vagy a különböző haj- és fejbőr-problémák kezelésére szolgáló készítményekről, ill. a hajformázó termékek széles skálájáról van szó.
A Goldwell folyamatosan és keményen dolgozik termékei tökéletesítésén és újak fejlesztésén, hogy azok mindig könnyen használhatók, maximálisan gyengédek legyenek, és a lehető legjobb hatást nyújtsák. A Goldwell több mint ezer lelkes márkaképviselővel rendelkezik, akik öt kontinensen, napi szinten működnek együtt a fodrászokkal. Ők alkotják a professzionális hajkozmetika lelkét.