Goldwell Hair Lacquerhajlakk közepes tartás

Goldwell Hair Lacquer hajlakk közepes tartás
Goldwell Hair Lacquer hajlakk közepes tartás
600 ml
4 490Ft

Kód: GLW0278 | Raktáron
1

Kosárba téve

Goldwell Hair Lacquer hajlakk közepes tartás
| 1 db | 4 490Ft
Ajándék az Ön számára
A kosarában választhat egyet a 12 nagyszerű ajándékunk közül ingyen, amennyiben legalább 15 000 Ft értékben vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 09. 19.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 09. 19.

Goldwell Hair Lacquer termékleírás

Leírás:
A Goldwell Hair Lacquer egy limitált kiadású speciális hajlakk, mely közepes erősségű fixálást biztosít, mellyel csökkenti a kellemetlen „szálló” haj hatást. A haj gyönyörűen fénylő lesz. Meggátolja a haj kiszáradását, valamint nem tapadnak össze a hajszálak és könnyen kifésülhetőek lesznek. Alkalmas a legváltozatosabb frizurára is.

Hatása:

  • közepesen erős fixálás és fénylő hatás
  • véd a nedvességtől
  • meggátolja a haj kiszáradását

Hajtípus:
Minden hajtípusra alkalmas.

Hogyan használjuk:
25-30 cm -es távolságból permetezze a hajra.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés
Konzisztencia
spray

Goldwell a márkáról

Goldwell kozmetika | Goldwell - professzionális hajápolási termékek, kompromisszumot nem ismerő minőségben. A Goldwell híres német hajkozmetika márka a Kao világméretű szépségápolási cikkeket gyártó csoport portfóliójába tartozik, és professzionális minőségű, komplett hajkozmetikát, valamint hajformázó készítményeket kínál.
A Goldwell márkát 1948-ban alapította az akkor 27 éves Hans Erich Dotter üzletember. Nevét az első termék után, az akkor teljesen forradalminak számító Goldwell Ideal hajformázó termékről kapta. A Goldwell márkájú termékeket ma professzionális fodrászok és további, elégedett ügyfelek használják világszerte számtalan országban. A márka a fodrász szakemberek körében 1976 után nyerte el végérvényesen a szakma innovatív nemzetközi partnere és úttörője státuszt, amikor bemutatta forradalmi újdonságát, a levegővel kevert tartós hullámot.
A Goldwell márka filozófiáját a következő mottó vezérli: „A professzionalitás bármi lehet, csak rutinos nem.” A Goldwell számára ez a kompromisszumok nélküli minőséget jelenti, ami minden termékre vonatkozik, akár samponokról, kondicionálókról, maszkokról és olajokról, öblítést nem igénylő, színező, vagy a különböző haj- és fejbőr-problémák kezelésére szolgáló készítményekről, ill. a hajformázó termékek széles skálájáról van szó.
A Goldwell folyamatosan és keményen dolgozik termékei tökéletesítésén és újak fejlesztésén, hogy azok mindig könnyen használhatók, maximálisan gyengédek legyenek, és a lehető legjobb hatást nyújtsák. A Goldwell több mint ezer lelkes márkaképviselővel rendelkezik, akik öt kontinensen, napi szinten működnek együtt a fodrászokkal. Ők alkotják a professzionális hajkozmetika lelkét.

Értékelés Goldwell Hair Lacquer