Goldwell Hair Lacquerhajlakk közepes tartás

Goldwell Hair Lacquer hajlakk közepes tartás
Goldwell Hair Lacquer hajlakk közepes tartás
600 ml

Kód: GLW0278 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Goldwell termékeket legalább 7 000 Ft értékben és megajándékozzuk egy 100 ml-es utazó kiszerelésű samponnal sérült hajra.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Goldwell Hair Lacquer termékleírás
Tulajdonságok

Leírás:
A Goldwell Hair Lacquer egy limitált kiadású speciális hajlakk, mely közepes erősségű fixálást biztosít, mellyel csökkenti a kellemetlen „szálló” haj hatást. A haj gyönyörűen fénylő lesz. Meggátolja a haj kiszáradását, valamint nem tapadnak össze a hajszálak és könnyen kifésülhetőek lesznek. Alkalmas a legváltozatosabb frizurára is.

Hatása:

  • közepesen erős fixálás és fénylő hatás
  • véd a nedvességtől
  • meggátolja a haj kiszáradását

Hajtípus:
Minden hajtípusra alkalmas.

Hogyan használjuk:
25-30 cm -es távolságból permetezze a hajra.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Konzisztencia
spray
Hatás
Rögzítés, feszesítő

Goldwell a márkáról

A Goldwell olyan professzionális hajkozmetikai termék, amely életre kelti a fodrászok és ügyfeleik valamennyi kívánságát. A fodrászszalonokban úttörő jellegű innovációiról is jól ismert Goldwell márka vásárlóit 1948 óta látja el professzionális minőségű komplex hajápoló és hajformázó készítményeivel.

Széles termékskálájának, minőségi képzési programjainak és szakértelmének köszönhetően a Goldwell márkatermékek e szakterületben a csúcsminőség képviselője. Évente új termékek kollekcióját mutatja be, és ezzel meghatározó szerepe van a világon elismert stiliszták által ihletett legújabb haj és divatirányzatok érvényesítésében.

A Goldwell minden egyes terméke kiemeli a világszerte tevékenykedő fodrászok munkáját. Ugyanakkor segíti az otthon kényelmében elvégzett,megszokott hajápolást is. Így akár naponta kényeztetheti magát egy divatszalonhoz méltó szép haj érzésével. Használja akár a Goldwell egészséges és fénylő haj minőségét kölcsönző samponját, akár valamelyik hajformázó készítményét, vagy a Goldwell hajfestéket, az eredmény mindig tökéletes lesz.

Értékelés Goldwell Hair Lacquer