Goldwell Dualsenses Ultra Volume

sampon finom és lesimuló hajra

1×
Goldwell Dualsenses Ultra Volume sampon finom és lesimuló hajra
Goldwell Dualsenses Ultra Volume sampon finom és lesimuló hajra
Goldwell Dualsenses Ultra Volume sampon finom és lesimuló hajra
250 ml

Kód: GLW0207 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume
250 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume kozmetika leírása

Leírás:
A Goldwell Dualsenses Ultra Volume sampon a finom és normál hajra készült, mely láthatóan dússá teszi a hajat. A speciálisan megtervezett Volume System a hozzáadott multiásványok segítségével sűrűbbé és dússá varázsolja a hajat, miközben táplálja és erősíti azt. Az Instant Microfluid technológiával gyorsan és egyenletesen juttatja a hajba a hatóanyagokat. A Goldwell Dualsenses Ultra Volume sampon géles konzisztenciájú, mely könnyen használható, és gyengéd a fejbőrrel szemben is. A Goldwell Dualsenses samponnak köszönhetően a haja dúsabb, sűrűbb és erősebb lesz.

Hatása:

  • láthatóan dúsabb haj
  • sűrűbb haj érzete
  • tápláló és erősítő hatás
  • géles konzisztencia – gyengéd tisztítás gyakori használatra

Összetevők:

  • speciális Volume System multiásványokkal – erősítő és tápláló hatás, láthatóan dússá és sűrűbbé teszi a hajat
  • Instant Microfluid technológia – biztosítja a hatóanyagok gyors és egyenletes hajba jutását

Hajtípus:
A Goldwell Dualsenses Ultra Volume hajkozmetika a finom és normál hajra ajánlott.

Használat:
Applikálja a vizes hajba, és masszírozza habosra! Hagyja hatni egy rövid ideig, majd alaposan öblítse le! A még dúsabb hatásért használja az Ultra Volume sorozat további termékeit is, például a Goldwell Dualsenses Ultra Volume kondicionálót.

Tulajdonságok

Hajtípus
vékony szálú haj
Hatás
Hajdúsítás

Goldwell a márkáról

Goldwell kozmetika | Goldwell - professzionális hajápolási termékek, kompromisszumot nem ismerő minőségben. A Goldwell híres német hajkozmetika márka a Kao világméretű szépségápolási cikkeket gyártó csoport portfóliójába tartozik, és professzionális minőségű, komplett hajkozmetikát, valamint hajformázó készítményeket kínál.
A Goldwell márkát 1948-ban alapította az akkor 27 éves Hans Erich Dotter üzletember. Nevét az első termék után, az akkor teljesen forradalminak számító Goldwell Ideal hajformázó termékről kapta. A Goldwell márkájú termékeket ma professzionális fodrászok és további, elégedett ügyfelek használják világszerte számtalan országban. A márka a fodrász szakemberek körében 1976 után nyerte el végérvényesen a szakma innovatív nemzetközi partnere és úttörője státuszt, amikor bemutatta forradalmi újdonságát, a levegővel kevert tartós hullámot.
A Goldwell márka filozófiáját a következő mottó vezérli: „A professzionalitás bármi lehet, csak rutinos nem.” A Goldwell számára ez a kompromisszumok nélküli minőséget jelenti, ami minden termékre vonatkozik, akár samponokról, kondicionálókról, maszkokról és olajokról, öblítést nem igénylő, színező, vagy a különböző haj- és fejbőr-problémák kezelésére szolgáló készítményekről, ill. a hajformázó termékek széles skálájáról van szó.
A Goldwell folyamatosan és keményen dolgozik termékei tökéletesítésén és újak fejlesztésén, hogy azok mindig könnyen használhatók, maximálisan gyengédek legyenek, és a lehető legjobb hatást nyújtsák. A Goldwell több mint ezer lelkes márkaképviselővel rendelkezik, akik öt kontinensen, napi szinten működnek együtt a fodrászokkal. Ők alkotják a professzionális hajkozmetika lelkét.