Goldwell Dualsenses Sun Reflects

regeneráló hajmasz

Goldwell Dualsenses Sun Reflects regeneráló hajmasz
Goldwell Dualsenses Sun Reflects regeneráló hajmasz
200 ml

Kód: GLW0972 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Goldwell Dualsenses Sun Reflects
200 ml

Goldwell Dualsenses Sun Reflects termékleírás

A Goldwell Dualsenses Sun Reflects hajpakolás már 60 másodperc alatt mélyrehatóan regenerálja a haját! Rendbe teszi a nap, sós víz vagy a medence klóros vize által tönkretett hajat.

Tulajdonságok:

  • védi a hajat a napsugárzás, klór vagy sós víz okozta káros hatástoktól
  • már 60 másodperc alatt 100%-ban regenerálja a hajat
  • visszaadja a haj elvesztett nedvességét
  • meggátolja a hajszálak töredezését
  • visszaadja a haj egészségét és fényét

Összetétele:

  • maracuja olaj - visszaadja a haj hidratáltságát és fényét
  • UVA és UVB szűrők - megvédik a hajat a napsugárzástól
  • panthenol - regenerálja a sérült hajat

Alkalmazása:
Vigye fel a hajpakolást egyenletesen a nedves, samponnal megmosott hajára és hagyja 60 másodpercig hatni. Alaposan mossa ki a hajából, majd formázza a haját a megszokott módon.

Tulajdonságok

Hajtípus
igénybevett haj, károsult haj
Hatás
A sérült haj regenerálása, Napsugárzás elleni hajvédelem

Goldwell a márkáról

Goldwell kozmetika | Goldwell - professzionális hajápolási termékek, kompromisszumot nem ismerő minőségben. A Goldwell híres német hajkozmetika márka a Kao világméretű szépségápolási cikkeket gyártó csoport portfóliójába tartozik, és professzionális minőségű, komplett hajkozmetikát, valamint hajformázó készítményeket kínál.
A Goldwell márkát 1948-ban alapította az akkor 27 éves Hans Erich Dotter üzletember. Nevét az első termék után, az akkor teljesen forradalminak számító Goldwell Ideal hajformázó termékről kapta. A Goldwell márkájú termékeket ma professzionális fodrászok és további, elégedett ügyfelek használják világszerte számtalan országban. A márka a fodrász szakemberek körében 1976 után nyerte el végérvényesen a szakma innovatív nemzetközi partnere és úttörője státuszt, amikor bemutatta forradalmi újdonságát, a levegővel kevert tartós hullámot.
A Goldwell márka filozófiáját a következő mottó vezérli: „A professzionalitás bármi lehet, csak rutinos nem.” A Goldwell számára ez a kompromisszumok nélküli minőséget jelenti, ami minden termékre vonatkozik, akár samponokról, kondicionálókról, maszkokról és olajokról, öblítést nem igénylő, színező, vagy a különböző haj- és fejbőr-problémák kezelésére szolgáló készítményekről, ill. a hajformázó termékek széles skálájáról van szó.
A Goldwell folyamatosan és keményen dolgozik termékei tökéletesítésén és újak fejlesztésén, hogy azok mindig könnyen használhatók, maximálisan gyengédek legyenek, és a lehető legjobb hatást nyújtsák. A Goldwell több mint ezer lelkes márkaképviselővel rendelkezik, akik öt kontinensen, napi szinten működnek együtt a fodrászokkal. Ők alkotják a professzionális hajkozmetika lelkét.