GoldwellStyleSign Curls & Waves Soft Waver öblítést nem igénylő krém göndör hajra

Goldwell StyleSign Curls & Waves Soft Waver öblítést nem igénylő krém göndör hajra
Goldwell StyleSign Curls & Waves Soft Waver öblítést nem igénylő krém göndör hajra
Akció
Spóroljon
5 520Ft

Spóroljon 19%
125 ml
4 450Ft

3 560,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GLW02141 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 10. 26.

Leírás Goldwell StyleSign Curls & Waves Soft Waver
Tulajdonságok

Az öblítést nem igénylő Goldwell StyleSign Curls & Waves Soft Waver hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.

Tulajdonságok:

  • meggátolja a haj kreppesedését
  • gyönyörű fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnak

Használata:
Nedves hajra alkalmazza, elsősorban a hajszálak teljes hosszára és végeire vigye fel. Ne öblítse le. Formázza a haját a szokásos módon.

Tulajdonságok

Hajtípus
göndör és hullámos haj
Hatás
Hullámos haj ápolása, Méregtelenítés, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Goldwell a márkáról

A Goldwell olyan professzionális hajkozmetikai termék, amely életre kelti a fodrászok és ügyfeleik valamennyi kívánságát. A fodrászszalonokban úttörő jellegű innovációiról is jól ismert Goldwell márka vásárlóit 1948 óta látja el professzionális minőségű komplex hajápoló és hajformázó készítményeivel.

Széles termékskálájának, minőségi képzési programjainak és szakértelmének köszönhetően a Goldwell márkatermékek e szakterületben a csúcsminőség képviselője. Évente új termékek kollekcióját mutatja be, és ezzel meghatározó szerepe van a világon elismert stiliszták által ihletett legújabb haj és divatirányzatok érvényesítésében.

A Goldwell minden egyes terméke kiemeli a világszerte tevékenykedő fodrászok munkáját. Ugyanakkor segíti az otthon kényelmében elvégzett,megszokott hajápolást is. Így akár naponta kényeztetheti magát egy divatszalonhoz méltó szép haj érzésével. Használja akár a Goldwell egészséges és fénylő haj minőségét kölcsönző samponját, akár valamelyik hajformázó készítményét, vagy a Goldwell hajfestéket, az eredmény mindig tökéletes lesz.

Értékelés Goldwell StyleSign Curls & Waves Soft Waver