Goldwell Dualsenses Color Extra Richszérum a rakoncátlan hajra

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich szérum a rakoncátlan hajra
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich szérum a rakoncátlan hajra
100 ml
3 990Ft

Kód: GLW01377 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
péntek 2020. 06. 05.

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich termékleírás
Tulajdonságok

Legyen gyönyörű a haja a hajtövektől egészen a hajvégekig! A minőségi GoldwellDualsensesColor Extra Rich szérum tökéletesen ápolja haját és új életet lehel bele.

Tulajdonságok:

  • megfelelő hidratálást nyújt a hajnak
  • selymesen lágy tapintású hajat eredményez
  • helyreállítja a haj természetes fényét

Használata:
A még nedves hajra vigye fel. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus, igénybevett haj
Hatás
regenerálás, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Goldwell a márkáról

A Goldwell olyan professzionális hajkozmetikai termék, amely életre kelti a fodrászok és ügyfeleik valamennyi kívánságát. A fodrászszalonokban úttörő jellegű innovációiról is jól ismert Goldwell márka vásárlóit 1948 óta látja el professzionális minőségű komplex hajápoló és hajformázó készítményeivel.

Széles termékskálájának, minőségi képzési programjainak és szakértelmének köszönhetően a Goldwell márkatermékek e szakterületben a csúcsminőség képviselője. Évente új termékek kollekcióját mutatja be, és ezzel meghatározó szerepe van a világon elismert stiliszták által ihletett legújabb haj és divatirányzatok érvényesítésében.

A Goldwell minden egyes terméke kiemeli a világszerte tevékenykedő fodrászok munkáját. Ugyanakkor segíti az otthon kényelmében elvégzett,megszokott hajápolást is. Így akár naponta kényeztetheti magát egy divatszalonhoz méltó szép haj érzésével. Használja akár a Goldwell egészséges és fénylő haj minőségét kölcsönző samponját, akár valamelyik hajformázó készítményét, vagy a Goldwell hajfestéket, az eredmény mindig tökéletes lesz.

Értékelés Goldwell Dualsenses Color Extra Rich