GolddachsStraight Razor klasszikus borotvapenge

1×
Golddachs Straight Razor klasszikus borotvapenge
Golddachs Straight Razor klasszikus borotvapenge
klasszikus borotvapenge
32 400Ft

Raktáron | 32 400,00Ft / 1 db, áfával | Kód: GLD00132
1
Express One Hungary
már holnap szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2022. 01. 26.

A klasszikus borotválkozás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az ügyes Golddachs Straight Razor termék minden kozmetikai felszerelés elengedhetetlen darabja.

Tulajdonságok:

  • sima borotválkozás hagyományos módszerrel
  • dizájnos kivitel

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

A német Golddachs márka olyan első osztályú borotválkozó termékeket kínál a nedves borotválkozáshoz, melyek még a legigényesebb férfiak igényeit is kielégítik. A Golddachs termékeket modern design, funkcionalitás és minőségi anyagok jellemzik. A márka termékválasztéka olyan különböző stílusú borotválkozó készletek széles skáláját öleli fel, melyekben minden megtalálható, amire a tökéletes borotválkozáshoz szüksége lehet.

A Golddachs borotvaszappan egyedülálló receptúrája rendkívül sűrű és krémes habot hoz létre, ami a borzszőrből készült pamaccsal és a német acél borotvapengékkel kombinálva rendkívül alapos és hosszantartó, irritációmentes borotválkozást garantál. A Golddachs kozmetika termékválasztékából nem hiányoznak a szakáll- és bajuszápoló kozmetikumok sem. A Golddachs termékekkel a napi borotválkozás és szakállápolás kellemes wellness élménnyé válik.