Golddachs Silver Tip Badgerborotválkozó ecset borz szőrből

Golddachs Silver Tip Badger borotválkozó ecset borz szőrből
Golddachs Silver Tip Badger borotválkozó ecset borz szőrből
borotválkozó ecset borz szőrből
27 200Ft

  • Golddachs Silver Tip Badger borotválkozó ecset borz szőrből
  • Golddachs Silver Tip Badger borotválkozó ecset borz szőrből
Kód: GLD00138 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 12. 03.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 12. 03.

Golddachs Silver Tip Badger termékleírás

A klasszikus borotválkozás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az ügyes Golddachs Silver Tip Badger termék minden kozmetikai felszerelés elengedhetetlen darabja.

Tulajdonságok:

  • sima borotválkozás hagyományos módszerrel
  • természetes sörték
  • segíti a sima és pontos borotválkozást

Használata:
Mártsa forró vízbe a pamacsot és körkörös mozdulatokkal hordja fel rá a borotvaszappant, habosítsa fel és vigye fel az arcára.

Golddachs a márkáról

A német Golddachs márka olyan első osztályú borotválkozó termékeket kínál a nedves borotválkozáshoz, melyek még a legigényesebb férfiak igényeit is kielégítik. A Golddachs termékeket modern design, funkcionalitás és minőségi anyagok jellemzik. A márka termékválasztéka olyan különböző stílusú borotválkozó készletek széles skáláját öleli fel, melyekben minden megtalálható, amire a tökéletes borotválkozáshoz szüksége lehet.

A Golddachs borotvaszappan egyedülálló receptúrája rendkívül sűrű és krémes habot hoz létre, ami a borzszőrből készült pamaccsal és a német acél borotvapengékkel kombinálva rendkívül alapos és hosszantartó, irritációmentes borotválkozást garantál. A Golddachs kozmetika termékválasztékából nem hiányoznak a szakáll- és bajuszápoló kozmetikumok sem. A Golddachs termékekkel a napi borotválkozás és szakállápolás kellemes wellness élménnyé válik.

Értékelés Golddachs Silver Tip Badger