Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette uraknak

7×
Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette uraknak
Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
21 940Ft

21 940,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GIV0173 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a Givenchy márkától 20 000 Ft felett, és ajándékként válasszon egy neszesszer és egy 15 ml-es női parfüm, az új Givenchy Irresistible közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 09.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 08. 07.

Leírás Givenchy Xeryus Rouge
Összetétel

Szereti a szabadságot és a kockázatoktól sem fél? Akkor éppen Önnek alkották meg a férfi Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette-et. Tüzes, érzéki, titokzatos... és épp olyan ellenállhatatlan, mint Ön.

  • melengető, fás-keleties illat
  • azoknak a férfiaknak, akik szeretik a szabadságot és nem félnek kockázatot vállalni
  • nappal és kivételes alkalmakon is viselhető

Az illat összetétele
Először az egzotikus kumquat gyümölcsét és zöld kaktuszt érezhet, majd egy szokatlan összetevő, a pikáns pirospaprika kerül előtérbe. Az alapillatot, amely a legtovább marad meg a bőrön, a cédrusfa melengető jegyei fémjelzik.

Az illat története
Az illat 1995-ben került kereskedelmi forgalomba. Fás-keleties illatkompozíciója Annick Menardo parfümőr alkotása. A telt vörös üvegcse tökéletesen tükrözi az illat tüzes jellegét.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, BHT, CITRAL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kumquat
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kaktusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrusfa, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fás

Givenchy a márkáról

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.

Értékelés Givenchy Xeryus Rouge7