Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum hölgyeknek

4×
Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum hölgyeknek
Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum hölgyeknek
75 ml
28 400Ft

37 867Ft / 100 ml, áfával
Kód: GIV0092 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Givenchy Very Irrésistible parfüm leírása
Összetétel

Amikor a francia stílus és elegancia találkozik az amerikai spontaneitással, akkor születik meg a női Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum. Az illat egy ízig-vérig nőies összetevő, a rózsa segítségével kölcsönöz Önnek ellenállhatatlan varázst, hogy mindenki észrevehesse, mielőtt még meglátná Önt: A közelben egy csodásan elbűvölő hölgy jelent meg.

  • aromás, virágos illat, erős rózsás jegyekkel
  • minden spontán hölgynek és lánynak
  • a nappali és esti outfiteket is tökéletesen kiegészíti

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejjegyeiben az ánizs fűszeres esszenciája ragadja magával, amely egy egész csokornyi rózsa jellegzetes illatával fonódik össze. Az érzéki kettőshöz fokozatosan csatlakoznak a földes pacsuli és az egzotikus vaníliahüvelyek akkordjai, hogy az illat lecsengése édesen melengető legyen.

Az illat története
A Givenchy Very Irresistible illatot, amely szemernyi kétséget sem hagy afelől, hogy Ön tökéletesen ismeri az elegancia művészetét, 2005-ben dobták piacra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
csillagánizs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pacsuli
Az illat fajtája
aromás, virágos

Givenchy a márkáról

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.

Értékelés Givenchy Very Irrésistible4