GivenchyVery Irrésistible Eau de Toilette hölgyeknek

Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette hölgyeknek
Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
35 470Ft

Spóroljon 25%
75 ml
26 570Ft

Raktáron | 35 426,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: GIV0157
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a Givenchy márkától legalább 27 000 Ft értékben, és egy neszesszerrel ajándékozzuk meg.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Meglepő, lenyűgöző és spontán: Ilyen a női Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette, amely az első aromás és virágos illat nőknek. A francia eleganciát képviseli egy váratlan csavarral: Merész illatkompozíciójában romantikus rózsa és aromás ánizs rejtőzik, amelyek közösen váratlan érzéki élményben részesítik Önt.

  • az első aromás és virágos illat nőknek
  • az illatkompozícióban a rózsa játssza a főszerepet
  • nappal és kivételes alkalmakon is viselhető

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejjegyei között az aromás ánizs játssza a főszerepet, majd a rózsa kezd el különböző formákban illatozni, verbénával és pacsulival kiegészítve. Ahogyan azt az Eau de Toilette neve is sugallja – igazán ellenállhatatlan illatról van szó.

Az illat története
Az illat 2012-ben került kereskedelmi forgalomba. Arca a varázslatos Amanda Seyfried lett, a minimalista, ugyanakkor ötletes, rózsaszínű üvegcse pedig tökéletesen tükrözi az illat jellegét.

Teljes összetevőlista

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA (WATER), LINALOOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, METHYLISOTHIAZOLINONE, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, BHT, SODIUM PROPYLPARABEN, METHYL 2-OCTYNOATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, 1941M A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
csillagánizs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Az illat fajtája
aromás, virágos

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.