Givenchy Givenchy Pour HommeEau de Toilette uraknak

33×
Givenchy Givenchy Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Givenchy Givenchy Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
100 ml
20 490Ft

Kód: GIV0075 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Givenchy termékek legalább 27 000 Ft-os vásárlása mellé egy gyönyörű kozmetikai táskát ajándékozunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 12. 05.

Givenchy Givenchy Pour Homme parfüm leírása
Összetétel

Klasszikus, mégis merész illat azoknak a férfiaknak, akik az időtlen eleganciát bátor érzékiséggel párosítják. A férfi Givenchy Pour Homme Eau de Toilette az aromás davana jegyeit ritka fafélékkel elegyíti egy tökéletesen kidolgozott végeredményben, amelyet azonnal meg fog kedvelni. 

  • friss, fás illat
  • minden merész személyiségű férfi számára
  • bármilyen alkalomra megfelelő, tökéletes kiegészítő

Az illat összetétele
Az időtlen férfi illat a davana gyümölcsösen fás jegyeivel nyílik meg, amelyek a tömjén gyantás rétegeivel és a melengető, édeskésen bársonyos cédrusfával keverednek.

Az illat története
A Givenchy Pour Homme 2002 óta varázsolja el a világ úriembereit. Tökéletesen tükrözi a kifinomult vonzerőt, amely ott van minden erős és határozott személyiségű férfiban. Az Eau de Toilette létrejöttét Alberto Morillas és Ilias Ermenidis párosának köszönhetjük.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
davana
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tömjén
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrusfa
Az illat fajtája
fás

Givenchy a márkáról

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.

Értékelés Givenchy Givenchy Pour Homme33