GivenchyLive Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum hölgyeknek

Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum hölgyeknek
Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
40 840Ft

Spóroljon 30%
75 ml
28 310Ft

Raktáron | 37 746,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: GIV06900
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A rózsaszín több mint egy szín: A pozitív világlátást jelenti. Ez rejlik a Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Eau de Parfum-ben is, amely tele van rózsaszín energiával. Illatkompozíciójában, amely bármelyik hölgyhöz illik, aki szabadon és örömmel él, egymásra találnak a rózsa gyümölcsös jegyei és a temperamentumos rózsabors.

  • virágos illat rózsával a főszerepben
  • a rózsaszín erejét és energiáját ünnepli
  • azoknak a nőknek, akik élvezik az életet

Az illat összetétele
Az ellenállhatatlan virágos illatban a rózsa több formájában is főszerephez jut. A romantikus virágcsokrokat goji bogyó és a pacsuli chypre jegyei teszik teljessé, amelyek a fiatalos energiának elegáns kifinomultságot adnak.

Az illat története
Az illat a rózsaszínt és a rózsa jellegzetes illatát ünnepli, mottója pedig az #IBELIEVEINPINK, azaz „hiszek a rózsaszínben”. Minimalista, de ötletes üvegcséje rózsaszínű üvegből készült.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
goji, rózsabors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli
Az illat fajtája
virágos

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.