GivenchyLes Parfums Mythiques Le De Eau de Toilette hölgyeknek

Givenchy Les Parfums Mythiques Le De Eau de Toilette hölgyeknek
Givenchy Les Parfums Mythiques Le De Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
37 980Ft

Spóroljon 30%
100 ml
26 580Ft

Raktáron | 26 580,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GIV3189
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

A Givenchy Le De Eau de Toilette rövid idővel az után látott napvilágot, hogy Hubert de Givenchy megalkotta a legendás L'Interdit illatot Audrey Hepburn számára. Eredetileg a Givenchy Couture kollekció tagjaként született meg, amely a híres divatház közeli barátai és hűséges vásárlói számára volt csak elérhető.

A Givenchy Le De-ben a párizsi hölgyek eleganciája rejtőzik, virágos jegyei pedig tökéletesen kiemelik az Ön nőies varázsát.

  • időtlen, virágos illat
  • a párizsi hölgyek eleganciáját testesíti meg
  • 1957-ben jelent meg először a piacon

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejjegyeit az aromás koriander és a gyengéd gyöngyvirág jellemzik, utánuk pedig fehér jázminnal kísért arab jázmint érezhet. Az alapillatban, amely a legtovább marad meg a bőrön, melengető fás jegyek dominálnak, hogy mélységet kölcsönözzenek az illatnak.

Az illat története
A Givenchy Le De eredetileg kizárólag Párizs, London és New York legelőkelőbb üzletházaiban volt kapható, aminek köszönhetően igazán exkluzív és keresett terméknek számított.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
koriander, gyöngyvirág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
valódi jázmin (arab), fehér jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, tömjén
Az illat fajtája
virágos, zöld

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.