GivenchyIrresistible ajándékszett III. hölgyeknek

Givenchy Irresistible ajándékszett III. hölgyeknek
Givenchy Irresistible ajándékszett III. hölgyeknek
Új
Spóroljon
41 520Ft

Spóroljon 9%
37 670Ft

Raktáron | 37 670,00Ft / 1 db, áfával | Kód: GIV09065

Irresistible Eau de Parfum hölgyeknek 80 ml + Irresistible testápoló tej hölgyeknek 75 ml + Irresistible tusoló olaj hölgyeknek 75 ml

1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású női Givenchy Irresistible parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Higgyen a tökéletesen összehangolt szett varázsában, amelybe minden nő az első látásra beleszeret.

Tulajdonságok:

  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Irresistible Eau de Parfum hölgyeknek 80 ml
  • Irresistible testápoló tej hölgyeknek 75 ml
  • Irresistible tusoló olaj hölgyeknek 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.