GivenchyIrresistible ajándékszett II. hölgyeknek

Givenchy Irresistible ajándékszett II. hölgyeknek
Givenchy Irresistible ajándékszett II. hölgyeknek
Új
Spóroljon
34 510Ft

Spóroljon 24%
25 980Ft

25 980,00Ft / 1 db, áfával
Kód: GIV09064 | Raktáron

Irresistible Eau de Parfum hölgyeknek 50 ml + Irresistible Eau de Parfum hölgyeknek 8 ml

1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 10. 27.

Leírás Givenchy Irresistible
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású női Givenchy Irresistible parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Higgyen a tökéletesen összehangolt szett varázsában, amelybe minden nő az első látásra beleszeret.

Tulajdonságok:

  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Irresistible Eau de Parfum hölgyeknek 50 ml
  • Irresistible Eau de Parfum hölgyeknek 8 ml

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Givenchy a márkáról

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.

Értékelés Givenchy Irresistible