Givenchy Givenchy III eau de toilette hölgyeknek

8×
Givenchy Givenchy III eau de toilette hölgyeknek
Givenchy Givenchy III eau de toilette hölgyeknek
100 ml
35 180Ft

35 180,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GIV2423 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Givenchy Givenchy III
Összetétel

Pillantson bele a francia Givenchy divatház történetébe ezen az ikonikus illaton keresztül! A női Givenchy Givenchy III Eau de Toilette az első, széles körben árult haute couture illat volt a múlt század hetvenes éveiben. Az időtlen, kifinomult illat még ma is minden sikkes és stílusos hölgy kötelező kiegészítője.

  • virágos, chypre illat
  • azoknak a hölgyeknek, akiknek van érzékük az eleganciához
  • az illat bármilyen alkalom kiegészítője lehet

Az illat összetétele
A virágos illatban négy összetevő keveredik, és mindegyiknek megvan a maga pontosan megszabott helye. A galbán és a jácint gyantás jegyeinek kombinációja már a fejillatban magára vonja a figyelmet, majd később a keleties rózsa gyengéd jegyeivel és az édesen bódító fehér jázminnal fonódik össze. A kifinomult élményt a földes pacsuli és a tölgyfamoha zárja le.

Az illat története
A Givenchy Givenchy III illata 1970-ben született, nevét pedig Párizs exkluzív negyedéről kapta, ahol a Givenchy Couture House francia divatház székhelye volt. Az illat az haute couture kollekciók rafinált eleganciáját testesíti meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
galbanum, jácint
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tölgymoha, pacsuli
Az illat fajtája
virágos, chypre

Givenchy a márkáról

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.

Értékelés Givenchy Givenchy III7