GivenchyGentleman Givenchy Intense Eau de Toilette uraknak

3×
Givenchy Gentleman Givenchy Intense Eau de Toilette uraknak
Givenchy Gentleman Givenchy Intense Eau de Toilette uraknak
60 ml
27 650Ft

Raktáron | 46 083,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: GIV08976
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Mi az, ami egy igazi úriemberről soha sem hiányozhat? A Givenchy Gentleman Givenchy Intense férfi Eau de Toilette ezt tökéletesen kifejezi. Erősen addiktív illatkompozíciójában a férfias önbizalom és kedvesség tükröződik, a tökéletes úriembert jellemző tulajdonságok.

  • aromás, fás és virágos tónusú illat
  • hétköznapokra és különleges alkalmakra is ideális
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Az első pillanatokban főleg a friss citrusos bergamott vonja magára a figyelmet, amelyet a fűszeres kardamon és bazsalikom esszenciája fest tovább. A bevezető tónusokhoz a szintén üde és kifinomult írisz tónusai csatlakoznak ciprusesszencia kíséretében. Végezetül a hűsítő édeskés kumarin aromája és a nagylelkű cédrusfa tónusai illatoznak.

Az illat története
A Givenchy Gentleman Givenchy Intense illat nem tagadhatja le a benne rejtőző gyengédség és erő elemeit. Ez az ellentétes illatkompozíció azonnal elbűvöli frissességével és kifinomultságával. A Givenchy Intense, az igazi úriember esszenciájának tökéletes megtestesítőjeként, Nathalie Lorson és Oliviera Crespa parfümőrök munkája.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bazsalikom, kardamon, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
nőszirom, ciprus
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
benzopyron, cédrusfa
Az illat fajtája
aromás, virágos, fás

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.