GivenchyGentleman Givenchy Intense Eau de Toilette uraknak

2×
Givenchy Gentleman Givenchy Intense Eau de Toilette uraknak
Givenchy Gentleman Givenchy Intense Eau de Toilette uraknak
100 ml
38 820Ft

Több mint 5 db a raktáron | 38 820,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GIV08975
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a Givenchy márkától legalább 27 000 Ft értékben, és egy neszesszerrel ajándékozzuk meg.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Mi az, ami egy igazi úriemberről soha sem hiányozhat? A Givenchy Gentleman Givenchy Intense férfi Eau de Toilette ezt tökéletesen kifejezi. Erősen addiktív illatkompozíciójában a férfias önbizalom és kedvesség tükröződik, a tökéletes úriembert jellemző tulajdonságok.

  • aromás, fás és virágos tónusú illat
  • hétköznapokra és különleges alkalmakra is ideális
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Az első pillanatokban főleg a friss citrusos bergamott vonja magára a figyelmet, amelyet a fűszeres kardamon és bazsalikom esszenciája fest tovább. A bevezető tónusokhoz a szintén üde és kifinomult írisz tónusai csatlakoznak ciprusesszencia kíséretében. Végezetül a hűsítő édeskés kumarin aromája és a nagylelkű cédrusfa tónusai illatoznak.

Az illat története
A Givenchy Gentleman Givenchy Intense illat nem tagadhatja le a benne rejtőző gyengédség és erő elemeit. Ez az ellentétes illatkompozíció azonnal elbűvöli frissességével és kifinomultságával. A Givenchy Intense, az igazi úriember esszenciájának tökéletes megtestesítőjeként, Nathalie Lorson és Oliviera Crespa parfümőrök munkája.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
aromás, virágos, fás

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.