Givenchy Gentleman Givenchy ajándékszett II. uraknak

Givenchy Gentleman Givenchy ajándékszett II. uraknak
Givenchy Gentleman Givenchy ajándékszett II. uraknak
26 330Ft

26 330,00Ft / 1 db, áfával
Kód: GIV08885 | Raktáron

Eau de Toilette 100 ml + tusfürdő gél 75 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Givenchy Gentleman Givenchy
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, fiútestvérének vagy édesapjának?A férfi Givenchy Gentleman Givenchy parfüm-szett minden férfinak örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden férfinak örömöt szerez
  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • tusfürdő gél 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás, fougere
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Givenchy a márkáról

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.

Értékelés Givenchy Gentleman Givenchy