GivenchyGentleman Givenchy spray dezodor uraknak

3×
Givenchy Gentleman Givenchy spray dezodor uraknak
Givenchy Gentleman Givenchy spray dezodor uraknak
150 ml

Kód: GIV0257 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Givenchy Gentleman Givenchy
Összetétel

Egésznap tartó frissesség érzetet biztosít az Givenchy Gentleman Givenchy spray dezodor uraknak. Tökéletesen kiegészíti a Givenchy Gentleman illatokat. Csökkenti az izzadást és kellemetlen szagokat, és igazán férfias illatú.

Tulajdonságok:

  • csökkenti az izzadást és kellemetlen szagokat
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként
  • hosszan tartó frissesség érzetet kelt
  • minden férfinak örömet szerez
  • kellemes, férfias illat

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű készítményt a tiszta bőrre, amennyiben lehetséges tusolás vagy fürdés után.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, AQUA (WATER), TRIETHYL CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRONELLOL, BHT, CITRAL, GERANIOL, TOCOPHEROL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Csomagolás
spray

Givenchy a márkáról

Divatos dolgok luxus kivitelben, minőségi kozmetikumok és csodás illatok. Ez a francia Givenchy márka, amely több mint 60 éve hódol a divatnak és a szépségnek. Arra ösztönzi a vásárlókat, hogy felfedezzék saját, feledhetetlen stílusukat és önmagukat tudják adni.

A Givenchy márka története 1952-ben, Párizsban kezdett íródni, amikor Hubert de Givenchy megalapította a nevét viselő divatházat. 1953-ban Hubert de Givenchy találkozott Audrey Hepburn-nel és elkezdődött szoros együttműködésük. Givenchy az elragadó Audreynak, aki a múzsája lett, filmes kosztümöket tervezett és különböző alkalmakhoz öltöztette őt.

1957-ben a Givenchy bemutatta a L'Interdit illatot, amelyet eredetileg éppen ezen elbűvölő színésznő számára terveztek. Így alakult meg a Parfums Givenchy társaság. Felejthetetlen illatok következtek, és 1989-ben a Givenchy márka kozmetikumokkal is kibővült.

A legendás Givenchy L'Interdit-en kívül, amely elragadó, virágillatú, modernebb interpretációt kapott, nagyon kedveltté vált a Givenchy Irresistible a Gentleman Givenchy illat is.

A Givenchy parfümök időtállóak, hagyják megnyilvánulni az őket viselők személyiségét, és egyedülálló illatemlékeket alkotnak, így mindenki emlékezetébe zárja majd Önöket.

Értékelés Givenchy Gentleman Givenchy3