Gillette Venus Extra Smoothtartalék pengék

Gillette Venus Extra Smooth tartalék pengék
Gillette Venus Extra Smooth tartalék pengék
4 db
5 000Ft

Kód: GIL0081 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 10. 26.

Gillette Venus Extra Smooth termékleírás

Zavaró szőrszálak nélküli, puha bőrre vágyik, amilyen csak egy istennőé lehet? A Gillette Venus Extra Smooth borotvabetétek az extra könnyű borotválkozásról és a tökéletes végeredményről is gondoskodnak. Minden borotvafejen öt éles penge található, amelyek minden hajlathoz alkalmazkodnak, így a szőrszálakat közvetlenül a tőnél vágják el – ennek köszönhetően pedig ön tovább élvezheti sima bőrét.

A rugalmas, ívelt fej hozzáfér a nehezen elérhető helyekhez is. A fejet szegélyező krémezőcsíkok gondoskodnak róla, hogy a borotva könnyedén csússzon a bőrön, és hogy bőre borotválkozás után is puha és hidratált maradjon.

Tulajdonságai:

  • borotvabetét 5 pengével a tökéletesen sima bőrért
  • precíz és hosszantartó szőrtelenítés
  • krémezőcsík a borotvabetéten az egyszerűbb használatért
  • minden Venus borotvához (a Simply Venus kivételével)

Használata:
Használja kompatibilis borotvakészülékkel. A még jobb eredményekért alkalmazzon borotvazselét vagy borotvahabot. Ha a pengék már elkoptak, cserélje ki a borotvabetétet.

Gillette a márkáról

p>Gillette kozmetika| A Gillette borotválkozási kozmetikumok és minőségi borotvák gyártására összpontosít. A társaságot 1895-ben King Camp alapította, és már a kezdetektől tökéletes borotvapengék gyártására törekedett.
Bár a cég szlogenje "Férfiasan tökéletes”, női kozmetikumokat és borotvákat is gyárt. A Mach3 rendszer tökéletes borotválkozást biztosít, "egyetlen lehúzással", a Fusion pedig a nehezen hozzáférhető helyeken borotválja 5 pengéje és egy egyengető éle révén. A Gillette Venus kollekció kizárólag a nők számára készült. Biztosítsa, hogy bőre tökéletesen sima és puha legyen!

Értékelés Gillette Venus Extra Smooth