Gillette Venus ComfortGlide Breeze tartalék pengék

1×
Gillette Venus ComfortGlide Breeze tartalék pengék
Gillette Venus ComfortGlide Breeze tartalék pengék
4 db
4 440Ft

1 110,00Ft / 1 db, áfával
Kód: GIL1635 | Raktáron
1
Csomagküldő – átvevőhely
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 06. 19.

Leírás Gillette Venus ComfortGlide Breeze

Egyetlen lépésben elérhető gyengéd ápolásra és istenien sima borotválásra vágyik? A Gillette Venus ComfortGlide Breeze borotvabetétek a legfinomabb szőrszálakat is befogó 3 éles pengét testvajas nedvesítő gélpárnácskákkal kombinálják, ezért nem kell gélt vagy borotvahabot használnia.

A mozgó párnácskák a nedves bőrrel érintkezve finom habot képeznek, így könnyebben siklik a borotva a bőr felületén. Ráadásul rugalmasan követik a test hajlatait is. A borotválás élményét a minden egyes mozdulattal felszabaduló, kellemes fréziaillat teszi még tökéletesebbé.

Tulajdonságai:

  • 3 éles penge gondoskodik a tökéletesen borotvált bőrről
  • a beépített gélpárnák vízzel érintkezve habot képeznek, ezzel megkönnyítik a borotválkozást
  • nincs szükség borotvagél használatára
  • finom virágillatú
  • Minden Venus borotvával kompatibilisek (kivéve a Simply Venust)

Használata:
Nedvesítse be a bőrt vízzel, majd hosszú mozdulatokkal borotválja le a szőrszálakat. Ha elégedetlen az eredménnyel, cserélje ki a betétet.

Gillette a márkáról

Gillette kozmetika| A Gillette borotválkozási kozmetikumok és minőségi borotvák gyártására összpontosít. A társaságot 1895-ben King Camp alapította, és már a kezdetektől tökéletes borotvapengék gyártására törekedett.
Bár a cég szlogenje "Férfiasan tökéletes”, női kozmetikumokat és borotvákat is gyárt. A Mach3 rendszer tökéletes borotválkozást biztosít, "egyetlen lehúzással", a Fusion pedig a nehezen hozzáférhető helyeken borotválja 5 pengéje és egy egyengető éle révén. A Gillette Venus kollekció kizárólag a nők számára készült. Biztosítsa, hogy bőre tökéletesen sima és puha legyen!

Értékelés Gillette Venus ComfortGlide Breeze1