Gillette Venus Smoothborotva + tartalék pengék

3×
Gillette Venus Smooth borotva + tartalék pengék
Gillette Venus Smooth borotva + tartalék pengék
5 db
4 300Ft

Kód: GIL1924 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 10. 26.

Gillette Venus Smooth termékleírás

Élvezze a teljesen simára borotvált, kellemetlen szőrszálak nélküli bőrt már egy mozdulat után! A Gillette Venus Smooth borotva és tartalékpengék együtt hatékony, mindennapos használatra tervezett rendszert alkotnak. A lekerekített borotvafejen három penge található, amelyeket védőpárnák vesznek körül. Ezek kisimítják a bőrfelületet, így lehetővé teszik, hogy a borotva közvetlenül a tövénél távolítsa el a szőrszálat.

A krémezőcsíkok vízzel érintkezve gondoskodnak a tökéletesen simára borotvált bőrről. Az ergonomikus, csúszásmentes nyél tökéletesen illik a kézbe, mozgó szerkezetének köszönhetően pedig a borotvakészülék a test minden ívéhez képes alkalmazkodni.

Tulajdonságai:

  • 3 penge a különösen alapos borotválásért
  • nedvesítő csíkok aloe kivonattal a borotvafej jobb siklásáért
  • a mozgó borotvafej a nehezen hozzáférhető területeket is szőrteleníti
  • a jelzőcsík emlékeztet, ha szükséges kicserélni a borotvafejet
  • a gumiból készült markolat csúszásgátló felületű, hogy a borotválkozás a zuhany alatt is biztonságos legyen
  • a tartalékpengék egyszerűen cserélhetőek

Használata:
Nedvesítse meg vízzel a bőrt, majd borotválja le hosszú, óvatos, a szőrnövekedés irányával ellentétes mozdulatokkal. Ha a jelzőcsík kifakult, a tökéletes eredmény már nem biztosítható, és ajánlott a borotvafej cseréje.

Gillette a márkáról

p>Gillette kozmetika| A Gillette borotválkozási kozmetikumok és minőségi borotvák gyártására összpontosít. A társaságot 1895-ben King Camp alapította, és már a kezdetektől tökéletes borotvapengék gyártására törekedett.
Bár a cég szlogenje "Férfiasan tökéletes”, női kozmetikumokat és borotvákat is gyárt. A Mach3 rendszer tökéletes borotválkozást biztosít, "egyetlen lehúzással", a Fusion pedig a nehezen hozzáférhető helyeken borotválja 5 pengéje és egy egyengető éle révén. A Gillette Venus kollekció kizárólag a nők számára készült. Biztosítsa, hogy bőre tökéletesen sima és puha legyen!

Értékelés Gillette Venus Smooth3