Skip to main content

GilletteMach3 tartalék pengék

2×
Gillette Mach3 tartalék pengék
Gillette Mach3 tartalék pengék
Spóroljon
10 500Ft

Spóroljon 6%
12 db
9 860Ft

Raktáron | 821,67Ft / 1 db, áfával | Kód: GIL1654
1
Express One Hungary
szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
szerda 2022. 01. 26.

Tapasztalja meg az eddigi leghatékonyabb borotválkozást az acélnál is élesebb pengékkel! A Gillette Mach3 borotvafejek hárompengés technológiával büszkélkedhetnek, amelyek tovább élesek maradnak és akár 15 tökéletes borotválásra is képesek. A pengék mellett krémezőcsík húzódik, amely minden egyes húzásnál védi az arcbőrt az irritációtól. A pengék másik oldalán a mikrofinomságú barázdák enyhén megfeszítik a bőrt, így előkészítik a borotválkozáshoz. Az eredmény precízen simára borotvált arc irritáció nélkül.

Tulajdonságai:

  • minden fejen 3 penge a kényelmes borotválkozáshoz
  • a pengék akár 15 borotválkozáson át élesek maradnak
  • a krémezőcsík segíti a borotvafej siklását
  • a csík az irritációtól is védi az arcbőrt
  • a borotvafej minden Gillette Mach3 borotvával kompatibilis

Használata:
Pattintsa a fejet a borotvára és az arcszőrzet növekedésével ellentétes irányú, gyengéd mozdulatokkal borotválkozzon meg.

Teljes összetevőlista

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIS(DI-T-BUTYL)PHOSPHITE, BHT, GLYCOL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Gillette kozmetika| A Gillette borotválkozási kozmetikumok és minőségi borotvák gyártására összpontosít. A társaságot 1895-ben King Camp alapította, és már a kezdetektől tökéletes borotvapengék gyártására törekedett.
Bár a cég szlogenje "Férfiasan tökéletes”, női kozmetikumokat és borotvákat is gyárt. A Mach3 rendszer tökéletes borotválkozást biztosít, "egyetlen lehúzással", a Fusion pedig a nehezen hozzáférhető helyeken borotválja 5 pengéje és egy egyengető éle révén. A Gillette Venus kollekció kizárólag a nők számára készült. Biztosítsa, hogy bőre tökéletesen sima és puha legyen!