GilletteFusion5 Power tartalék pengék

Gillette Fusion5 Power tartalék pengék
Gillette Fusion5 Power tartalék pengék
Ingyenes kiszállítás
8 db
12 900Ft

Raktáron | 1 612,50Ft / 1 db, áfával | Kód: GIL1888
1
Ajándék az Ön számára
Most ingyenesen szállítunk ki férfi kozmetikumokat és elektronikát, 9 500 Ft feletti vásárlás esetén.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Szinte alig érezhető és tökéletes eredményű borotválkozás.A Gilette Fusion5 Power tartalék pengékkel lehetséges!  Öt darab súrlódást gátló pengéjének köszönhetően kényelmesen és precízen borotválja a nehezen elérhető helyeket is.

Tulajdonságok:

  • egy tartalék penge egy hónapnyi borotválkozáshoz elegendő
  • minden Fusion5 és Fusion5 borotvával használható
  • microcomb - a pengék közé tereli a szőrszálakat
  • krémezőcsík a kényelmesebb borotválkozásért

Használata:
Nedvesítse meg a borotválkozni kívánt területet, majd vigyen fel borotvahabot vagy gélt. Ezután borotválja le a szakállat vagy a szőrt a növekedés irányának megfelelően.

Teljes összetevőlista

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, ALOE BARBADENSIS, TOCOPHERYL ACETATE, VITIS VINIFERA, PERSEA GRATISSIMA. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Gillette kozmetika| A Gillette borotválkozási kozmetikumok és minőségi borotvák gyártására összpontosít. A társaságot 1895-ben King Camp alapította, és már a kezdetektől tökéletes borotvapengék gyártására törekedett.
Bár a cég szlogenje "Férfiasan tökéletes”, női kozmetikumokat és borotvákat is gyárt. A Mach3 rendszer tökéletes borotválkozást biztosít, "egyetlen lehúzással", a Fusion pedig a nehezen hozzáférhető helyeken borotválja 5 pengéje és egy egyengető éle révén. A Gillette Venus kollekció kizárólag a nők számára készült. Biztosítsa, hogy bőre tökéletesen sima és puha legyen!