GestilCare tonik koffein kivonattal hajhullás ellen

Gestil Care tonik koffein kivonattal hajhullás ellen
Gestil Care tonik koffein kivonattal hajhullás ellen
12x6 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: GST1426

Legyen gyönyörű a haja a hajtövektől egészen a hajvégekig! A minőségi GestilCare szérum tökéletesen ápolja haját és új életet lehel bele.

Tulajdonságok:

  • teljes hosszban táplálja a hajszálakat
  • új erőt ad a hajnak

Használata:
Közvetlenül a fejbőrre vigye fel. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Sűrűség és vitalitás, Fény és selymesség, növekedést serkentő, regenerálás
Fejbőrtípus
érzékeny fejbőr
Hajprobléma
hajritkulás és hajhullás

Gestil kozmetika – a haj szépségének csodálatos megújulása. A Gestil egy kiváló minőségű hajápoló készítményeket gyártó olasz márka, mely a termékeik gyengéd hatásairól, és az aktív anyagok, kivonatok kiegyensúlyozott koncentrációjáról ismert.
Hajtonikok, samponok, kúrák, regeneráló maszkok és szérumok, valamint a Gestil márka további termékei is a haj és a fejbőr különböző problémáira nyújtanak megoldást. A különleges összetevőknek köszönhetően, mint amilyen például a bika mirigyeinek kivonata, bambusz vagy különféle gyógynövények, a haj nagyon gyorsan regenerálódik, és védve marad a károsodásokkal szemben.
Már legendássá vált a Gestil Wonder revitalizáló készítmény, mely visszaadja a festés, szőkítés vagy szmog által erősen károsult haj egészséges szépségét. A gyenge, töredezett vagy nagy mér-tékben hulló hajat ismét egészségessé, gyönyörűvé és fiatalos hatásúvá teszi a bika mirigy és bam-busz kivonatának köszönhetően.
Szintén nagyon hatékonyak a korpás, zsíros, dehidratált, nagyon érzékeny vagy más specifikus haj és fejbőr problémákra készült Gestil készítmények is. A styling termékek biztosítják a haj formáját, fényét, megfelelő táplálását és védelmét.
A Gestil hajápoló készítményei kiváló hatásúak, melyek elérhető áron kaphatóak.