Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal

kézkrém hölgyeknek 50 ml

Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal kézkrém hölgyeknek 50 ml
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal kézkrém hölgyeknek 50 ml
kézkrém hölgyeknek 50 ml

Kód: GEF0006 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal
kézkrém hölgyeknek 50 ml

Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal parfüm leírása

Az Gellé Frères Ylang-Ylang Fatal kézkrém selymes textúrájának köszönhetően azonnal beszívódik a bőrbe. Hihetetlenül puhává varázsolja a bőrt, és kezeidet a végzet asszonyához méltó illattal vonja be.

A csábítás művészetét új szintre emelheted az Ylang-Ylang Fatal termékcsaláddal. Ma éjjel csinálj forradalmat a palotában! Hagyd a protokollt, cselekedj spontán! Az érzéki és elragadó ylang-ylang virág megbabonázza érzékeidet. Ellenállhatatlan vagy.  Jól ismered a csábítás tökéletes eszközeit. A tökéletes vörös rúzs, egy testhez simuló ruha és egy kis bolondság együtt a legszexibb koktélt eredményezik, ami végzetesen elcsábítja a Királyod...

Gellé Frères a márkáról

Az 1826-ban alapított Gellé Frères illetszergyártó manufaktúrát azzal az egyedülálló céllal hozták létre, hogy felébressze a benned rejlő királynőt.

A márka története azzal kezdődött, hogy a Gellé fivérek megörökölték Marie-Antoinette királynő parfümkészítője, Jean Louis Fargeon receptjét. A fivérek célja az volt, hogy a királynő szépségtitkait mindenkivel megosszák, és ebben a virágok előnyeit használták ki.

A vállalat a kezdetektől fogva tudta, hogyan fejezze ki az egyedülálló „savoir fleur“-t, azaz a virágokról szerzett tudást. Az illat- és kozmetikai szerekben végzett innovációiért kitüntetett Gellé Frères virágokról szerzett tudását a tudományból és a költészetből nyerte, és a virágok lelkét finom üvegcsékbe rejtette.

Napjainkban ez a „savoir-fleur“ a Queen Next Door kollekció 5 parfümjében nyer kifejezést. Az alkoholmentes, finom virágos parfüm illata egész nap érződik az innovatív mikrokapszulás technológiának köszönhetően.

Vezető áruházát a márka Párizsban, és ott is a legjobb helyen nyitotta meg. Az Avenue de l’Opéra, ahol Gellé Frères a világ királynőit fogadja nem más, mint a divat és a design lüktető központja.

Értékelés Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!