Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fataleau de parfum alkoholmentes hölgyeknek

Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal eau de parfum alkoholmentes hölgyeknek
Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal eau de parfum alkoholmentes hölgyeknek
50 ml

Kód: GEF0005 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal parfüm leírása
Összetétel

A csábítás művészetét új szintre emelheted az Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal termékcsaláddal. Ma éjjel csinálj forradalmat a palotában! Hagyd a protokollt, cselekedj spontán! Az érzéki és elragadó ylang-ylang virág megbabonázza érzékeidet. Ellenállhatatlan vagy.  Jól ismered a csábítás tökéletes eszközeit. A tökéletes vörös rúzs, egy testhez simuló ruha és egy kis bolondság együtt a legszexibb koktélt eredményezik, ami végzetesen elcsábítja a Királyod...

Az ylang-ylang illata érzéki, szinte kézzelfogható bűvölettel. Az illat citrusos jeggyel nyit a bergamottnak és a mandarinnak köszönhetően. A szívjegy egy forró afrodiziákumot tár fel, amely kissé az ylang-ylang bőrjellegű illatát idézi. A pézsmás, vaníliás alapjegy a kifinomult tonkabab és az elbűvölő ámbra illatával vegyül.

Az alkoholmentes, és a mikrokapszulás formulájának köszönhetően tartós Ylang-Ylang Fatal illatszert permetezd a bőrödre vagy hajadra. Ultrafinom cseppek élvezetteli felhője egyetlen fújással.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
heliotrop
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, tonkabab, méz
Az illat fajtája
virágos

Gellé Frères a márkáról

Az 1826-ban alapított Gellé Frères illetszergyártó manufaktúrát azzal az egyedülálló céllal hozták létre, hogy felébressze a benned rejlő királynőt.

A márka története azzal kezdődött, hogy a Gellé fivérek megörökölték Marie-Antoinette királynő parfümkészítője, Jean Louis Fargeon receptjét. A fivérek célja az volt, hogy a királynő szépségtitkait mindenkivel megosszák, és ebben a virágok előnyeit használták ki.

A vállalat a kezdetektől fogva tudta, hogyan fejezze ki az egyedülálló „savoir fleur“-t, azaz a virágokról szerzett tudást. Az illat- és kozmetikai szerekben végzett innovációiért kitüntetett Gellé Frères virágokról szerzett tudását a tudományból és a költészetből nyerte, és a virágok lelkét finom üvegcsékbe rejtette.

Napjainkban ez a „savoir-fleur“ a Queen Next Door kollekció 5 parfümjében nyer kifejezést. Az alkoholmentes, finom virágos parfüm illata egész nap érződik az innovatív mikrokapszulás technológiának köszönhetően.

Vezető áruházát a márka Párizsban, és ott is a legjobb helyen nyitotta meg. Az Avenue de l’Opéra, ahol Gellé Frères a világ királynőit fogadja nem más, mint a divat és a design lüktető központja.

Értékelés Gellé Frères Queen Next Door Ylang-Ylang Fatal