Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante

tusoló olaj nőknek 200 ml

Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante tusoló olaj nőknek 200 ml
Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante tusoló olaj nőknek 200 ml
tusoló olaj nőknek 200 ml

Kód: GEF0013 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante
tusoló olaj nőknek 200 ml

Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante parfüm leírása

A Gellé Frères Rose Galante zuhanyzóolajnak kellemesen érzéki olaj-gél textúrája van. Habja a bőr érintésekor finom, nőies rózsaillatot bocsát ki.

Az egyik legtekintélyesebb virágból készült Rose Galante termékcsalád tökéletes választás a modern királynőknek, akik sármos királyukat keresik. Az illatból áradó romantika elvarázsol minden arra érdemes úriembert. Mintha rózsaillatú virágszirmokban fürdenél, a Rose Galante előcsalogatja belőled a szerelem királynőjét.

Gellé Frères a márkáról

Az 1826-ban alapított Gellé Frères illetszergyártó manufaktúrát azzal az egyedülálló céllal hozták létre, hogy felébressze a benned rejlő királynőt.

A márka története azzal kezdődött, hogy a Gellé fivérek megörökölték Marie-Antoinette királynő parfümkészítője, Jean Louis Fargeon receptjét. A fivérek célja az volt, hogy a királynő szépségtitkait mindenkivel megosszák, és ebben a virágok előnyeit használták ki.

A vállalat a kezdetektől fogva tudta, hogyan fejezze ki az egyedülálló „savoir fleur“-t, azaz a virágokról szerzett tudást. Az illat- és kozmetikai szerekben végzett innovációiért kitüntetett Gellé Frères virágokról szerzett tudását a tudományból és a költészetből nyerte, és a virágok lelkét finom üvegcsékbe rejtette.

Napjainkban ez a „savoir-fleur“ a Queen Next Door kollekció 5 parfümjében nyer kifejezést. Az alkoholmentes, finom virágos parfüm illata egész nap érződik az innovatív mikrokapszulás technológiának köszönhetően.

Vezető áruházát a márka Párizsban, és ott is a legjobb helyen nyitotta meg. Az Avenue de l’Opéra, ahol Gellé Frères a világ királynőit fogadja nem más, mint a divat és a design lüktető központja.

Értékelés Gellé Frères Queen Next Door Rose Galante

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!