Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème

tusoló olaj nőknek 200 ml

Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème tusoló olaj nőknek 200 ml
Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème tusoló olaj nőknek 200 ml
Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème tusoló olaj nőknek 200 ml
tusoló olaj nőknek 200 ml
5 180Ft

Kód: GEF0012 | Több mint 5 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 12., szerda
Személyes átvétel
2018. 12. 12., szerda
Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème
tusoló olaj nőknek 200 ml | 5 180Ft

Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème parfüm leírása

A Gellé Frères Magnolia Bohème tusoló olaj könnyű és érzéki olajos-zselés állaggal rendelkezik. A bőrrel érintkezve bőséges, fehér magnólia illatú habot képez, finoman édes jegyekkel. A bőrt bársonyosan puhává és pompás illatúvá varázsolja.

A Magnolia Bohème az ideális termékcsalád azoknak a királynőknek, akik értékelik a művészetet. A virágot jellemző illatjegyek felébresztik érzékeidet, és melódiaként csengenek. Játékos és ragyogóan kiemelkedő tónusa miatt sosem fogsz kifogyni az inspirációból. Kis séta a Montmartre-n, látogatás trendi galériákba... nincs is jobb, mint lenyűgöző képeket csinálni, amelyeket bizonyára egyénre szabsz és megosztasz a világhálón.

Gellé Frères a márkáról

Az 1826-ban alapított Gellé Frères illetszergyártó manufaktúrát azzal az egyedülálló céllal hozták létre, hogy felébressze a benned rejlő királynőt.

A márka története azzal kezdődött, hogy a Gellé fivérek megörökölték Marie-Antoinette királynő parfümkészítője, Jean Louis Fargeon receptjét. A fivérek célja az volt, hogy a királynő szépségtitkait mindenkivel megosszák, és ebben a virágok előnyeit használták ki.

A vállalat a kezdetektől fogva tudta, hogyan fejezze ki az egyedülálló „savoir fleur“-t, azaz a virágokról szerzett tudást. Az illat- és kozmetikai szerekben végzett innovációiért kitüntetett Gellé Frères virágokról szerzett tudását a tudományból és a költészetből nyerte, és a virágok lelkét finom üvegcsékbe rejtette.

Napjainkban ez a „savoir-fleur“ a Queen Next Door kollekció 5 parfümjében nyer kifejezést. Az alkoholmentes, finom virágos parfüm illata egész nap érződik az innovatív mikrokapszulás technológiának köszönhetően.

Vezető áruházát a márka Párizsban, és ott is a legjobb helyen nyitotta meg. Az Avenue de l’Opéra, ahol Gellé Frères a világ királynőit fogadja nem más, mint a divat és a design lüktető központja.

Értékelés Gellé Frères Queen Next Door Magnolia Bohème

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!