Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée

testápoló tej nőknek 200 ml

Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée testápoló tej nőknek 200 ml
Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée testápoló tej nőknek 200 ml
testápoló tej nőknek 200 ml
2 600Ft

Kód: GEF0015 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 06. 27.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 06. 27.
Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée
testápoló tej nőknek 200 ml | 2 600Ft

Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée parfüm leírása

Könnyű, folyékony textúrájának köszönhetően a Gellé Frères Fleur d’Or-Enjouée testápoló azonnal beszívódik, hidratálja és védi a bőrt, és selymesen simává varázsolja azt.

Ki mondta, hogy egy királynő nem lazíthat? A Fleur d’Or-Enjouée termékek visszarepítenek a gyerekkorba. A narancsvirág arra buzdít, hogy engedd el a stresszt, nevess, és szabadítsd fel magadban az extravaganciát. Puha plüssállatkák és kis, cuki, kerek macaronok! Válaszd ki és fald fel azt, amelyikhez éppen hangulatod van. Falánk, jókedvű és sugárzó hangulatban ma pizsamában uralkodhatsz.

Gellé Frères a márkáról

Az 1826-ban alapított Gellé Frères illetszergyártó manufaktúrát azzal az egyedülálló céllal hozták létre, hogy felébressze a benned rejlő királynőt.

A márka története azzal kezdődött, hogy a Gellé fivérek megörökölték Marie-Antoinette királynő parfümkészítője, Jean Louis Fargeon receptjét. A fivérek célja az volt, hogy a királynő szépségtitkait mindenkivel megosszák, és ebben a virágok előnyeit használták ki.

A vállalat a kezdetektől fogva tudta, hogyan fejezze ki az egyedülálló „savoir fleur“-t, azaz a virágokról szerzett tudást. Az illat- és kozmetikai szerekben végzett innovációiért kitüntetett Gellé Frères virágokról szerzett tudását a tudományból és a költészetből nyerte, és a virágok lelkét finom üvegcsékbe rejtette.

Napjainkban ez a „savoir-fleur“ a Queen Next Door kollekció 5 parfümjében nyer kifejezést. Az alkoholmentes, finom virágos parfüm illata egész nap érződik az innovatív mikrokapszulás technológiának köszönhetően.

Vezető áruházát a márka Párizsban, és ott is a legjobb helyen nyitotta meg. Az Avenue de l’Opéra, ahol Gellé Frères a világ királynőit fogadja nem más, mint a divat és a design lüktető központja.

Értékelés Gellé Frères Queen Next Door Fleur d’Or-Enjouée

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!