Garnier Pure Activemitesszerek elleni, lehúzható aktív szén maszk

4×
Garnier Pure Active mitesszerek elleni, lehúzható aktív szén maszk
Black Friday
Garnier Pure Active mitesszerek elleni, lehúzható aktív szén maszk
Black Friday
50 ml
2 100Ft

Kód: GAR05058 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Írja be a black25 kódot a kosarában, és ünnepelje a Black Friday-t 25% kedvezménnyel a kiválasztott márkákra! A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Garnier Pure Active termékleírás
Tulajdonságok

Hogyan legyen az arcbőr mindössze 20 perc alatt mitesszerektől mentes és láthatóan szebb? A választ a Garnier Pure Active mitesszerek elleni, lehúzható aktív szenes maszk adja meg. Hatékonyan szabadítja fel és tisztítja meg az eltömődött pórusokat, eltünteti a mitesszereket, ráadásul tökéletesen tisztává és selymessé teszi az arcbőrt.

Az intenzív tisztító hatásról és a kifényesedés mérsékléséről az aktív szén és az áfonyakivonat gondoskodik. A peeling hatású összetevők között megtalálható egy hámlasztó összetevő is, amely felszabadítja a pórusokat és láthatóan visszafogja a makacs mitesszerek megjelenését. A tisztító hatást a szalicilsav teszi tökéletessé, amely eltávolítja a bőrön maradt szennyeződéseket.

Tulajdonságai:

  • segít eltávolítani a T-zóna mitesszereit
  • felszabadítja és alaposan tisztítja az eltömődött pórusokat
  • összehúzza a pórusokat, amelyek kevésbé lesznek észrevehetőek
  • tisztítja és lenyűgözően puhítja az arcbőrt
  • könnyen alkalmazható

Összetétel:

  • aktív szén – segít a bőr tisztításában és a pórusok felszabadításában, megelőzi a pórusok begyulladását
  • szalicilsav – eltávolítja az arcról a szennyeződéseket

Alkalmazása:
Vigye fel a pakolást egyenletes, kiadós rétegben a T-zónára (orr, homlok, áll) és 20–30 percen át hagyja száradni. Ezután húzza le a maszkot és az esetleges maradványokat öblítse le vízzel.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus
Hatás
akné ellen, mitesszerek ellen

Garnier a márkáról

A Garnier kozmetika világszerte már több mint egy évszázada hatással van a férfiak és nők életére. Franciaországban jött létre és fokozatosan a legelismertebb kozmetikai márkává nőtte ki magát.

Története 1904-ben Alfred Amour Garnier fodrász tevékenységével indult. Ő volt az, aki kifejlesztette a haj szépségét megőrző és fokozó, hamarosan bestsellerré váló első növényi tonikot. 1960-ban született meg az első otthoni használatra készült Garnier hajfesték, aminek eredményeként a nők divat-kiegészítőként kezdtek a hajukra tekinteni. A márka más készítményei, így például a Garnier micelláris víz vagy a Garnier Pure Active tisztítógél is azonnal közkedveltté váltak.

A Garnier mindig is figyelt az ügyfeleire, és az arc- és a hajápolásban felmerülő igényeik kielégítésére törekedett. Valóban hatásos, könnyen elérhető és a mindennapi szépségápolást megkönnyítő készítményeket alkot. A Garnier kozmetika ezeknek a tényeknek köszönhetően vált ilyen sikeressé, így napjainkban már a világ több mint 120 országában találkozhat a termékeivel.

Értékelés Garnier Pure Active4