Garnier Pure Active

kozmetika szett I.

Garnier Pure Active kozmetika szett I.
Garnier Pure Active kozmetika szett I.
Garnier Pure Active kozmetika szett I.
Speciális kedvezmény
2 150Ft

Kód: GAR05171 | 1 db a raktáron

Enyhén sérült doboz | Termék tartalma: 100%

A szett tartalma: Pure Active 3-in-1 Activated Carbon Blackhead Cleanser For Oily And Problematic Skin 150 ml + Men Mineral Pure Active Antiperspirant Roll-On 50 ml

db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen Garnier terméket 2300 Ft értékben és 25%-os kedvezménnyel lepjük meg. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban és leárazásban levő termékekre. .Vásárláskor használja a 25garnierhu promóciós kódot.
Express One (Transoflex)
2019. 03. 20., szerda
Személyes átvétel
2019. 03. 20., szerda
Garnier Pure Active
| 2 150Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
problematikus, zsíros
Bőrprobléma alapján
akné és problémás bőr
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Csomagolás
golyós dezodor
Konzisztencia
maszk
Kor
minden korosztálynak

Garnier a márkáról

A Garnier kozmetika világszerte már több mint egy évszázada hatással van a férfiak és nők életére. Franciaországban jött létre és fokozatosan a legelismertebb kozmetikai márkává nőtte ki magát.

Története 1904-ben Alfred Amour Garnier fodrász tevékenységével indult. Ő volt az, aki kifejlesztette a haj szépségét megőrző és fokozó, hamarosan bestsellerré váló első növényi tonikot. 1960-ban született meg az első otthoni használatra készült Garnier hajfesték, aminek eredményeként a nők divat-kiegészítőként kezdtek a hajukra tekinteni. A márka más készítményei, így például a Garnier micelláris víz vagy a Garnier Pure Active tisztítógél is azonnal közkedveltté váltak.

A Garnier mindig is figyelt az ügyfeleire, és az arc- és a hajápolásban felmerülő igényeik kielégítésére törekedett. Valóban hatásos, könnyen elérhető és a mindennapi szépségápolást megkönnyítő készítményeket alkot. A Garnier kozmetika ezeknek a tényeknek köszönhetően vált ilyen sikeressé, így napjainkban már a világ több mint 120 országában találkozhat a termékeivel.