Garnier Pure Active

kozmetika szett I.

Garnier Pure Active kozmetika szett I.
Garnier Pure Active kozmetika szett I.

Kód: GAR05083 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A szett tartalma: Pure Active 3-in-1 Activated Carbon Blackhead Cleanser For Oily And Problematic Skin 150 ml + Men Mineral Pure Active Antiperspirant Roll-On 50 ml

Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Garnier terméket legalább 3700 Ft értékben, és ajándékba egy praktikus kozmetikai utazó szettet kap.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
problematikus, zsíros
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Csomagolás
golyós dezodor
Hatás
akné ellen
Kor
minden korosztálynak

Garnier a márkáról

A Garnier kozmetika világszerte már több mint egy évszázada hatással van a férfiak és nők életére. Franciaországban jött létre és fokozatosan a legelismertebb kozmetikai márkává nőtte ki magát.

Története 1904-ben Alfred Amour Garnier fodrász tevékenységével indult. Ő volt az, aki kifejlesztette a haj szépségét megőrző és fokozó, hamarosan bestsellerré váló első növényi tonikot. 1960-ban született meg az első otthoni használatra készült Garnier hajfesték, aminek eredményeként a nők divat-kiegészítőként kezdtek a hajukra tekinteni. A márka más készítményei, így például a Garnier micelláris víz vagy a Garnier Pure Active tisztítógél is azonnal közkedveltté váltak.

A Garnier mindig is figyelt az ügyfeleire, és az arc- és a hajápolásban felmerülő igényeik kielégítésére törekedett. Valóban hatásos, könnyen elérhető és a mindennapi szépségápolást megkönnyítő készítményeket alkot. A Garnier kozmetika ezeknek a tényeknek köszönhetően vált ilyen sikeressé, így napjainkban már a világ több mint 120 országában találkozhat a termékeivel.