Garnier Fructis Style Sculpting

hajzselé bambusz kivonattal

Garnier Fructis Style Sculpting hajzselé bambusz kivonattal
Garnier Fructis Style Sculpting hajzselé bambusz kivonattal
Garnier Fructis Style Sculpting hajzselé bambusz kivonattal
200 ml
1 150Ft

Kód: GAR1190 | Több mint 20 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 18., kedd
Személyes átvétel
2018. 12. 18., kedd
Garnier Fructis Style Sculpting
200 ml | 1 150Ft

Garnier Fructis Style Sculpting kozmetika leírása

A minőségi Garnier Fructis Style Sculpting hajzselé pontosan az ön elképzelésének megfelelő formát biztosít a frizurájának.

Tulajdonságok:

  • garantálja a frizura egész napi tartását
  • nem nehezíti el a hajat
  • erősen rögzít

Használata:
Nedves, törülköző száraz hajra használja. Dörzsöljön szét a tenyerében egy kisebb mennyiséget a termékből és az ujjai segítségével készítse el a kívánt frizurát.

Tulajdonságok

Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés
Konzisztencia
gél

Garnier a márkáról

A Garnier kozmetika világszerte már több mint egy évszázada hatással van a férfiak és nők életére. Franciaországban jött létre és fokozatosan a legelismertebb kozmetikai márkává nőtte ki magát.

Története 1904-ben Alfred Amour Garnier fodrász tevékenységével indult. Ő volt az, aki kifejlesztette a haj szépségét megőrző és fokozó, hamarosan bestsellerré váló első növényi tonikot. 1960-ban született meg az első otthoni használatra készült Garnier hajfesték, aminek eredményeként a nők divat-kiegészítőként kezdtek a hajukra tekinteni. A márka más készítményei, így például a Garnier micelláris víz vagy a Garnier Pure Active tisztítógél is azonnal közkedveltté váltak.

A Garnier mindig is figyelt az ügyfeleire, és az arc- és a hajápolásban felmerülő igényeik kielégítésére törekedett. Valóban hatásos, könnyen elérhető és a mindennapi szépségápolást megkönnyítő készítményeket alkot. A Garnier kozmetika ezeknek a tényeknek köszönhetően vált ilyen sikeressé, így napjainkban már a világ több mint 120 országában találkozhat a termékeivel.